Bel ons op 0521-854800 of mail naar info@hometeam.nl

Inloggen derden portal

Een serre bouwen aan huis

Steeds meer particuliere woningbezitters kiezen voor het bouwen van een serre aan hun woning. Bij de bouw van een serre creëert u meer licht in huis en krijgt u extra ruimte met een serre. Zeker wanneer u bijvoorbeeld denkt aan gezinsuitbreiding of niet meer tevreden bent met de ruimte in een bestaande woonkamer kan een serre bouwen de uitkomst zijn.

Een serre bouwen is een klus die de nodige aspecten met zich meebrengt. Bij het realiseren van uw een serre kunt u de hulp van een erkende timmerman van HomeTeam inschakelen. Zo bent u ervan verzekerd dat de serre op een correcte wijze voor u wordt gebouwd en worden onder meer lekkages voorkomen. En gaat onverhoopt iets mis, heeft u altijd garantie via de erkende vakman!

Verschillende soorten serres

Serres worden in verschillende modellen aangeboden, waarbij het verschil bijvoorbeeld zit in het gebruikte materiaal. Het is ook van de plek in uw woning afhankelijk, welk type serre het meest geschikt is. Zo kunt u meubels uit uw huidige woonkamer ook in een serre gebruiken. Wanneer uw serre aansluit bij uw bestaande woning, zowel qua materiaal als qua kleuren, verhoogt u tevens de waarde van uw woning.

Om te voorkomen dat de isolatiewaarde van uw woning afneemt bij het bouwen van een serre, is een serre bouwen met dubbel of zogenaamd HR-glas sterk aan te raden. Dit glas houdt zoveel mogelijk warmte in uw woning vast, wat de isolatie ten goede komt. De vakman van HomeTeam kan u hierbij adviseren.

Hulp bij een serre bouwen

Wilt u ook een serre bouwen, maar twijfelt u over uw eigen vaardigheden om dit te zelf kunnen doen? HomeTeam biedt u de timmerman die u zoekt, met een ruime ervaring in het bouwen van serres. Welke serre mogen we voor u plaatsen?

Al onze diensten en producten  Contact opnemen

    

 

                                                 Onze diensten en producten

Het onderhoud aan uw vastgoed snel en vakkundig laten uitvoeren met zo min mogelijk kosten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met bijna 18 jaar ervaring en alle specialismen in huis, zijn wij een professionele partij voor uw vastgoedonderhoud. Bij het plannen van afspraken houden we rekening met de wensen van bewoners maar ook bij grotere projecten betrekken wij de bewoners al ruim van te voren zodat zij weten wat ze kunnen verwachten.

Naast onze vakmannen in loondienst beschikken wij over een grote groep franchisenemers en zijn wij sinds een paar jaar met diverse installatie en bouwkundige bedrijven een partnerschap aangegaan. Zo zijn wij goed in staat om te voldoen aan de vraag naar renovatie of seriematige projecten, kunnen we indien nodig direct opschalen en maken we gebruik van elkaars expertise en kwaliteit.

Contact opnemen     

 

sitemap | contact hoger in Google dotsolutions