Bel ons op 0900 678 00 00 of mail naar info@hometeam.nl

Inloggen derden portal

Een serre bouwen aan huis

Steeds meer particuliere woningbezitters kiezen voor het bouwen van een serre aan hun woning. Bij de bouw van een serre creëert u meer licht in huis en krijgt u extra ruimte met een serre. Zeker wanneer u bijvoorbeeld denkt aan gezinsuitbreiding of niet meer tevreden bent met de ruimte in een bestaande woonkamer kan een serre bouwen de uitkomst zijn.

Een serre bouwen is een klus die de nodige aspecten met zich meebrengt. Bij het realiseren van uw een serre kunt u de hulp van een erkende timmerman van HomeTeam inschakelen. Zo bent u ervan verzekerd dat de serre op een correcte wijze voor u wordt gebouwd en worden onder meer lekkages voorkomen. En gaat onverhoopt iets mis, heeft u altijd garantie via de erkende vakman!

Verschillende soorten serres

Serres worden in verschillende modellen aangeboden, waarbij het verschil bijvoorbeeld zit in het gebruikte materiaal. Het is ook van de plek in uw woning afhankelijk, welk type serre het meest geschikt is. Zo kunt u meubels uit uw huidige woonkamer ook in een serre gebruiken. Wanneer uw serre aansluit bij uw bestaande woning, zowel qua materiaal als qua kleuren, verhoogt u tevens de waarde van uw woning.

Om te voorkomen dat de isolatiewaarde van uw woning afneemt bij het bouwen van een serre, is een serre bouwen met dubbel of zogenaamd HR-glas sterk aan te raden. Dit glas houdt zoveel mogelijk warmte in uw woning vast, wat de isolatie ten goede komt. De vakman van HomeTeam kan u hierbij adviseren.

Hulp bij een serre bouwen

Wilt u ook een serre bouwen, maar twijfelt u over uw eigen vaardigheden om dit te zelf kunnen doen? HomeTeam biedt u de timmerman die u zoekt, met een ruime ervaring in het bouwen van serres. Welke serre mogen we voor u plaatsen?

Al onze diensten en producten  Contact opnemen

Onze diensten en producten

HomeTeam heeft zelf alle bouwkundige en installatietechnische specialismen in huis

Alle vakspecialisten onder één dak is simpelweg handig. Het scheelt onze klanten zoekwerk naar de juiste aannemer, tijd en vaak ook kosten. Omdat wij eigen timmermannen, loodgieters, schilders, elektriciens en nog veel meer specialisten hebben kunnen wij sneller en efficiënter werken. Wij houden meer tijd over om samen met u, uw wensen te bespreken.

Contact opnemen     al onze diensten en producten

Vind hier snel de juiste vakman voor iedere klus

sitemap | contact hoger in Google dotsolutions