Bel ons op 0900 678 00 00 of mail naar info@hometeam.nl

Inloggen derden portal

Een tuinhuis plaatsen in de tuin

Wat is er fijner dan in de zomer te kunnen genieten van uw eigen tuinhuis of prieel? Een tuinhuis of prieel is een heerlijke plek om na een lange dag werken even tot rust te kunnen komen en te genieten van een mooi boek, een drankje en een hapje. En een tuinhuis biedt in de winter een mooie plek om bijvoorbeeld uw buitenstoelen en –tafel in op te bergen voor de volgende zomer. Mocht u een erg goed geïsoleerd tuinhuis plaatsen, dan kunt u hier ook in de winter verblijven. En kunt u een tuinhuis verwarmen met bijvoorbeeld een draagbare kachel die u in het tuinhuisje op elektriciteit aansluit.

Voor het plaatsen van een tuinhuis kunt u de hulp van onze timmermannen inschakelen. Zij hebben een ruime expertise in het plaatsen van een tuinhuis, prieel, veranda, serre of overkapping.

Welk tuinhuis kiest u in de uw tuin?

Tuinhuisjes worden in tal van verschillende soorten en formaten aangeboden. Denk bijvoorbeeld aan het verschil in materiaal waarvan de tuinhuisjes worden gemaakt. Ook kan uw tuinhuis in elke kleur gebeitst of geverfd worden. Het is van verschillende aspecten afhankelijk, welk type tuinhuis het beste in uw tuin past. De timmerman kan u een beeld geven van de mogelijkheden die u hierin heeft.

Specificaties van een tuinhuis

Naast het verschil in model en materiaal, is het belangrijk om bij het plaatsen van een tuinhuis rekening te houden met de isolatie, het type ramen in het tuinhuisje, enzovoorts. Dit geldt zeker als u het tuinhuis ook in de herfst of winter wilt kunnen gebruiken. En de timmerman kan uw tuinhuis voorzien van goede sloten om uw spullen veilig op te kunnen bergen.

Al onze diensten en producten  Contact opnemen

Onze diensten en producten

HomeTeam heeft zelf alle bouwkundige en installatietechnische specialismen in huis

Alle vakspecialisten onder één dak is simpelweg handig. Het scheelt onze klanten zoekwerk naar de juiste aannemer, tijd en vaak ook kosten. Omdat wij eigen timmermannen, loodgieters, schilders, elektriciens en nog veel meer specialisten hebben kunnen wij sneller en efficiënter werken. Wij houden meer tijd over om samen met u, uw wensen te bespreken.

Contact opnemen     al onze diensten en producten

Vind hier snel de juiste vakman voor iedere klus

sitemap | contact hoger in Google dotsolutions