Bel ons op 0521-854800 of mail naar info@hometeam.nl

Inloggen derden portal

Een tuinhuis plaatsen in de tuin

Wat is er fijner dan in de zomer te kunnen genieten van uw eigen tuinhuis of prieel? Een tuinhuis of prieel is een heerlijke plek om na een lange dag werken even tot rust te kunnen komen en te genieten van een mooi boek, een drankje en een hapje. En een tuinhuis biedt in de winter een mooie plek om bijvoorbeeld uw buitenstoelen en –tafel in op te bergen voor de volgende zomer. Mocht u een erg goed geïsoleerd tuinhuis plaatsen, dan kunt u hier ook in de winter verblijven. En kunt u een tuinhuis verwarmen met bijvoorbeeld een draagbare kachel die u in het tuinhuisje op elektriciteit aansluit.

Voor het plaatsen van een tuinhuis kunt u de hulp van onze timmermannen inschakelen. Zij hebben een ruime expertise in het plaatsen van een tuinhuis, prieel, veranda, serre of overkapping.

Welk tuinhuis kiest u in de uw tuin?

Tuinhuisjes worden in tal van verschillende soorten en formaten aangeboden. Denk bijvoorbeeld aan het verschil in materiaal waarvan de tuinhuisjes worden gemaakt. Ook kan uw tuinhuis in elke kleur gebeitst of geverfd worden. Het is van verschillende aspecten afhankelijk, welk type tuinhuis het beste in uw tuin past. De timmerman kan u een beeld geven van de mogelijkheden die u hierin heeft.

Specificaties van een tuinhuis

Naast het verschil in model en materiaal, is het belangrijk om bij het plaatsen van een tuinhuis rekening te houden met de isolatie, het type ramen in het tuinhuisje, enzovoorts. Dit geldt zeker als u het tuinhuis ook in de herfst of winter wilt kunnen gebruiken. En de timmerman kan uw tuinhuis voorzien van goede sloten om uw spullen veilig op te kunnen bergen.

Al onze diensten en producten  Contact opnemen

    

 

                                                 Onze diensten en producten

Het onderhoud aan uw vastgoed snel en vakkundig laten uitvoeren met zo min mogelijk kosten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met bijna 18 jaar ervaring en alle specialismen in huis, zijn wij een professionele partij voor uw vastgoedonderhoud. Bij het plannen van afspraken houden we rekening met de wensen van bewoners maar ook bij grotere projecten betrekken wij de bewoners al ruim van te voren zodat zij weten wat ze kunnen verwachten.

Naast onze vakmannen in loondienst beschikken wij over een grote groep franchisenemers en zijn wij sinds een paar jaar met diverse installatie en bouwkundige bedrijven een partnerschap aangegaan. Zo zijn wij goed in staat om te voldoen aan de vraag naar renovatie of seriematige projecten, kunnen we indien nodig direct opschalen en maken we gebruik van elkaars expertise en kwaliteit.

Contact opnemen     

 

sitemap | contact hoger in Google dotsolutions