Bel ons op 0521-854800 of mail naar info@hometeam.nl

Inloggen derden portal

Een overkapping plaatsen aan huis

Wellicht kent u de zwoele zomeravonden, waarbij u te maken krijgt met een verkoelende regenbui. In dit geval moet u alle stoelen en kussens van uw terras naar binnen halen en kunt u niet langer van de aangename temperatuur buiten genieten. Een overkapping of serre plaatsen is de perfecte oplossing! De overkapping kan vrijstaand over een terras geplaatst worden, maar kunt u bijvoorbeeld ook aan uw keuken laten aansluiten of naast een garage laten plaatsen. Zo heeft u een overkapping voor het parkeren van uw auto, voor het droogzetten van de fietsen, enzovoorts.

Voor een overkapping, serre of verandakunt u de hulp van een erkende timmerman bij u in de buurt ingschakelen. HomeTeam biedt u een timmerman die u hierbij kan helpen!

Verschillende soorten overkappingen

Overkappingen, veranda’s en serres worden in verschillende soorten en formaten aangeboden. Wilt u bijvoorbeeld een volledig afgesloten overkapping van hout, of geeft u de voorkeur aan een lichtere overkapping van kunststof? Met glas, PVC, polycarbonaat of acrylaat platen? Bij een kunststof overkapping heeft u meer licht op uw terras. Een houten overkapping, veranda of serre biedt weer een knussere sfeer met een klassieke of nostalgische uitstraling.

 

Al onze diensten en producten  Contact opnemen

Een overkapping laten plaatsen

Uw vakman kan u ook helpen het door u gewenste model en formaat overkapping, veranda of serre uit te zoeken. Hij kan deze vervolgens voor u plaatsen. Het is belangrijk dat dit op een correcte wijze gebeurt, om te voorkomen dat u te maken krijgt met lekkages op uw terras.

Tip: een overkapping, veranda of serre plaatsen biedt u niet alleen een droge plek op uw terras, u kunt de overkapping ook gebruiken in combinatie met zonnepanelen. Vaak heeft een overkapping een aflopende vorm, wat ideaal is voor zonnepanelen.

    

 

                                                 Onze diensten en producten

Het onderhoud aan uw vastgoed snel en vakkundig laten uitvoeren met zo min mogelijk kosten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met bijna 18 jaar ervaring en alle specialismen in huis, zijn wij een professionele partij voor uw vastgoedonderhoud. Bij het plannen van afspraken houden we rekening met de wensen van bewoners maar ook bij grotere projecten betrekken wij de bewoners al ruim van te voren zodat zij weten wat ze kunnen verwachten.

Naast onze vakmannen in loondienst beschikken wij over een grote groep franchisenemers en zijn wij sinds een paar jaar met diverse installatie en bouwkundige bedrijven een partnerschap aangegaan. Zo zijn wij goed in staat om te voldoen aan de vraag naar renovatie of seriematige projecten, kunnen we indien nodig direct opschalen en maken we gebruik van elkaars expertise en kwaliteit.

Contact opnemen     

 

sitemap | contact hoger in Google dotsolutions