Bel ons op 0900 678 00 00 of mail naar info@hometeam.nl

Inloggen derden portal

Een overkapping plaatsen aan huis

Wellicht kent u de zwoele zomeravonden, waarbij u te maken krijgt met een verkoelende regenbui. In dit geval moet u alle stoelen en kussens van uw terras naar binnen halen en kunt u niet langer van de aangename temperatuur buiten genieten. Een overkapping of serre plaatsen is de perfecte oplossing! De overkapping kan vrijstaand over een terras geplaatst worden, maar kunt u bijvoorbeeld ook aan uw keuken laten aansluiten of naast een garage laten plaatsen. Zo heeft u een overkapping voor het parkeren van uw auto, voor het droogzetten van de fietsen, enzovoorts.

Voor een overkapping, serre of verandakunt u de hulp van een erkende timmerman bij u in de buurt ingschakelen. HomeTeam biedt u een timmerman die u hierbij kan helpen!

Verschillende soorten overkappingen

Overkappingen, veranda’s en serres worden in verschillende soorten en formaten aangeboden. Wilt u bijvoorbeeld een volledig afgesloten overkapping van hout, of geeft u de voorkeur aan een lichtere overkapping van kunststof? Met glas, PVC, polycarbonaat of acrylaat platen? Bij een kunststof overkapping heeft u meer licht op uw terras. Een houten overkapping, veranda of serre biedt weer een knussere sfeer met een klassieke of nostalgische uitstraling.

 

Al onze diensten en producten  Contact opnemen

Een overkapping laten plaatsen

Uw vakman kan u ook helpen het door u gewenste model en formaat overkapping, veranda of serre uit te zoeken. Hij kan deze vervolgens voor u plaatsen. Het is belangrijk dat dit op een correcte wijze gebeurt, om te voorkomen dat u te maken krijgt met lekkages op uw terras.

Tip: een overkapping, veranda of serre plaatsen biedt u niet alleen een droge plek op uw terras, u kunt de overkapping ook gebruiken in combinatie met zonnepanelen. Vaak heeft een overkapping een aflopende vorm, wat ideaal is voor zonnepanelen.

Onze diensten en producten

HomeTeam heeft zelf alle bouwkundige en installatietechnische specialismen in huis

Alle vakspecialisten onder één dak is simpelweg handig. Het scheelt onze klanten zoekwerk naar de juiste aannemer, tijd en vaak ook kosten. Omdat wij eigen timmermannen, loodgieters, schilders, elektriciens en nog veel meer specialisten hebben kunnen wij sneller en efficiënter werken. Wij houden meer tijd over om samen met u, uw wensen te bespreken.

Contact opnemen     al onze diensten en producten

Vind hier snel de juiste vakman voor iedere klus

sitemap | contact hoger in Google dotsolutions