Bel ons op 0900 678 00 00 of mail naar info@hometeam.nl

Inloggen derden portal

Installatietechniek

Veel bouw- en renovatieprojecten vragen om een professionele aanpak. Een goed eindresultaat is immers van het grootste belang. Heeft u te maken met storingen in de woning, zijn er stoppen gesprongen of wilt u de gasleiding aan laten leggen? HomeTeam is gespecialiseerd in installatietechniek en kan uw project voorzien van de beste specialisten op het gebied van installatie.

Diverse installatieklussen

HomeTeam is een ambitieus bedrijf dat zich richt op nieuwbouw, verbouw, renovatie en onderhoud aan woningen, recreatiewoningen, huizen, appartementen, flats, complexen, instellingen, schuren en garages. Het aanleggen van gas-, water- en rioolinstallaties wordt op vakkundige wijze gedaan. Nieuwe bedrading aanleggen, het vervangen van stopcontacten om kortsluiting te voorkomen en het herstellen van de gasleiding behoren onder andere tot de mogelijkheden. Ook met de binnen- en buitenverlichting weten onze specialisten wel raad. Of u nu te maken heeft met een storing of calamiteit, of u bij uw nieuwbouwproject op zoek bent naar een installatiespecialist, HomeTeam levert kwalitatieve dienstverlening, waarbij u als klant centraal staat. Ook kunnen wij u voorzien van advies omtrent onderhoud van uw installaties.

Meer informatie aanvragen

Heeft u te maken met een grote of kleine installatieklus, maar beschikt u zelf niet over de juiste kennis of ervaring, en heeft u onvoldoende tijd om deze klus zelf te klaren? Onze specialisten hebben jarenlange ervaring in het vak en werken op een professionele manier. Dit zorgt voor een optimaal eindresultaat. Zowel vakmensen in vast dienstverband als zelfstandige ondernemers die als franchise bij ons zijn aangesloten, staan voor u klaar. Een snelle en vertrouwde werkwijze wordt gecombineerd met een 24-uursservice, waardoor wij altijd dichtbij zijn.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden omtrent installatietechniek? Neem dan contact met ons op voor meer informatie!

Al onze diensten en producten  Contact opnemen

Onze diensten en producten

HomeTeam heeft zelf alle bouwkundige en installatietechnische specialismen in huis

Alle vakspecialisten onder één dak is simpelweg handig. Het scheelt onze klanten zoekwerk naar de juiste aannemer, tijd en vaak ook kosten. Omdat wij eigen timmermannen, loodgieters, schilders, elektriciens en nog veel meer specialisten hebben kunnen wij sneller en efficiënter werken. Wij houden meer tijd over om samen met u, uw wensen te bespreken.

Contact opnemen     al onze diensten en producten

Vind hier snel de juiste vakman voor iedere klus

sitemap | contact hoger in Google dotsolutions