Bel ons op 0521-854800 of mail naar info@hometeam.nl

Inloggen derden portal

Installatietechniek

Veel bouw- en renovatieprojecten vragen om een professionele aanpak. Een goed eindresultaat is immers van het grootste belang. Heeft u te maken met storingen in de woning, zijn er stoppen gesprongen of wilt u de gasleiding aan laten leggen? HomeTeam is gespecialiseerd in installatietechniek en kan uw project voorzien van de beste specialisten op het gebied van installatie.

Diverse installatieklussen

HomeTeam is een ambitieus bedrijf dat zich richt op nieuwbouw, verbouw, renovatie en onderhoud aan woningen, recreatiewoningen, huizen, appartementen, flats, complexen, instellingen, schuren en garages. Het aanleggen van gas-, water- en rioolinstallaties wordt op vakkundige wijze gedaan. Nieuwe bedrading aanleggen, het vervangen van stopcontacten om kortsluiting te voorkomen en het herstellen van de gasleiding behoren onder andere tot de mogelijkheden. Ook met de binnen- en buitenverlichting weten onze specialisten wel raad. Of u nu te maken heeft met een storing of calamiteit, of u bij uw nieuwbouwproject op zoek bent naar een installatiespecialist, HomeTeam levert kwalitatieve dienstverlening, waarbij u als klant centraal staat. Ook kunnen wij u voorzien van advies omtrent onderhoud van uw installaties.

Meer informatie aanvragen

Heeft u te maken met een grote of kleine installatieklus, maar beschikt u zelf niet over de juiste kennis of ervaring, en heeft u onvoldoende tijd om deze klus zelf te klaren? Onze specialisten hebben jarenlange ervaring in het vak en werken op een professionele manier. Dit zorgt voor een optimaal eindresultaat. Zowel vakmensen in vast dienstverband als zelfstandige ondernemers die als franchise bij ons zijn aangesloten, staan voor u klaar. Een snelle en vertrouwde werkwijze wordt gecombineerd met een 24-uursservice, waardoor wij altijd dichtbij zijn.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden omtrent installatietechniek? Neem dan contact met ons op voor meer informatie!

Al onze diensten en producten  Contact opnemen

    

 

                                                 Onze diensten en producten

Het onderhoud aan uw vastgoed snel en vakkundig laten uitvoeren met zo min mogelijk kosten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met bijna 18 jaar ervaring en alle specialismen in huis, zijn wij een professionele partij voor uw vastgoedonderhoud. Bij het plannen van afspraken houden we rekening met de wensen van bewoners maar ook bij grotere projecten betrekken wij de bewoners al ruim van te voren zodat zij weten wat ze kunnen verwachten.

Naast onze vakmannen in loondienst beschikken wij over een grote groep franchisenemers en zijn wij sinds een paar jaar met diverse installatie en bouwkundige bedrijven een partnerschap aangegaan. Zo zijn wij goed in staat om te voldoen aan de vraag naar renovatie of seriematige projecten, kunnen we indien nodig direct opschalen en maken we gebruik van elkaars expertise en kwaliteit.

Contact opnemen     

 

sitemap | contact hoger in Google dotsolutions