Bel ons op 0521-854800 of mail naar info@hometeam.nl

Inloggen derden portal

Advies

Ook voor advies in vastgoedonderhoud bent u bij HomeTeam aan het juiste adres. Niet alleen kunnen we u of uw organisatie helpen bij verscheidene projecten, ook kunnen we u van A tot Z adviseren op gebieden als nieuwbouw, renovatie en onderhoudswerkzaamheden. Bij HomeTeam hechten we daarnaast veel waarde aan betaalbaarheid, waardoor we ook de prijs in acht nemen bij het verstrekken van professioneel advies, maar tevens houden we rekening met de persoonlijke wensen en eisen van de klant. Voor advies in aanbesteding kunt u met uw onderneming of organisatie daarom ook prima terecht bij HomeTeam.

Advies van A tot Z

Bij HomeTeam beschikken we over een enorm netwerk aan specialisten. We hebben daardoor kijk op kwaliteit, professionaliteit en beschikbaarheid, drie waarden die u waarschijnlijk erg belangrijk vindt wanneer u een project wilt starten. Of u nu namens een woningcorporatie, zorginstantie of eigen onderneming op zoek bent naar experts op een specifiek gebied, bij HomeTeam kunt u altijd terecht voor advies op maat. Wij verschaffen u graag advies van A tot Z, zodat uw project binnen afzienbare tijd succesvol volbracht kan worden.

Advies op maat van HomeTeam

Omdat ons netwerk bestaat uit vele experts in verschillende vakgebieden, kunnen we u vanaf het begin tot het einde van een project op maat adviseren. Zelden heeft u bij een wat groter project slechts behoefte aan één expert, vaker gaat het om een combinatie van specialismen. Ook dat is voor HomeTeam geen probleem, want laten wij nu net over al deze specialisten beschikken. Daardoor weten we exact tot wat ze in staat zijn en hoeveel dit u gaat kosten, zodat we u op maat kunnen adviseren. Voor al uw zakelijke projecten kunt u dan ook terecht bij HomeTeam, waar we u hier graag persoonlijk bij helpen.

Al onze diensten en producten  Contact opnemen

    

 

                                                 Onze diensten en producten

Het onderhoud aan uw vastgoed snel en vakkundig laten uitvoeren met zo min mogelijk kosten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met bijna 18 jaar ervaring en alle specialismen in huis, zijn wij een professionele partij voor uw vastgoedonderhoud. Bij het plannen van afspraken houden we rekening met de wensen van bewoners maar ook bij grotere projecten betrekken wij de bewoners al ruim van te voren zodat zij weten wat ze kunnen verwachten.

Naast onze vakmannen in loondienst beschikken wij over een grote groep franchisenemers en zijn wij sinds een paar jaar met diverse installatie en bouwkundige bedrijven een partnerschap aangegaan. Zo zijn wij goed in staat om te voldoen aan de vraag naar renovatie of seriematige projecten, kunnen we indien nodig direct opschalen en maken we gebruik van elkaars expertise en kwaliteit.

Contact opnemen     

 

sitemap | contact hoger in Google dotsolutions