Bel ons op 0521-854800 of mail naar info@hometeam.nl

Inloggen derden portal

Toilet renoveren

De gemiddelde toiletruimte gaat vijftien tot twintig jaar mee. Dit geldt niet alleen voor de toiletpot, maar ook voor de wasbak in de ruimte, de vloer in het toilet en het tegelwerk in de wc. Om ervoor te zorgen dat u de levensduur van uw wc zo lang mogelijk kunt rekken, is het belangrijk om de gehele ruimte goed te onderhouden. Dit betekent niet alleen dat u de wc regelmatig schoon moet maken, maar ook dat u eventuele beschadigingen in de toiletruimte moet laten repareren door een expert.

Het toilet renoveren: ga slijtage en beschadigingen tegen

Bij het renoveren van uw toiletruimte wordt de wc volledig nagekeken door een ervaren expert. Slijtage in de toiletruimte wordt direct opgelost, eventuele beschadigingen worden aangepakt en andere kleine klusjes in de toiletruimte, zoals het renoveren van de wasbak, worden vakkundig afgehandeld. Zeker als uw toiletruimte al wat ouder is, is het verstandig om in een renovatie te investeren. Met een vrij voordelige renovatie kunt u de levensduur van uw toilet gemakkelijk enkele jaren verlengen, wat betekent dat u nog geen geld hoeft te steken in een nieuwe toiletpot en/of wasbak, tegelwerk, vloer en ga zo maar door.

Een gloednieuwe toilet met de experts van HomeTeam

Investeert u in de volledige renovatie van uw toiletruimte, dan kiest u zelf welke onderdelen van de toiletruimte u wil laten renoveren. Zo kunt u ervoor kiezen het toilet te laten vervangen, maar kunt u ook enkel het tegelwerk laten vernieuwen. Is de wasbak aan vervanging toe, dan laat u een nieuwe wasbak plaatsen. Wilt u uw toilet laten renoveren? Dan bent u bij HomeTeam aan het juiste adres. Huur een van onze experts in voor uw klus en u weet zeker dat u tevreden bent met het eindresultaat.

Al onze diensten en producten  Contact opnemen

    

 

                                                 Onze diensten en producten

Het onderhoud aan uw vastgoed snel en vakkundig laten uitvoeren met zo min mogelijk kosten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met bijna 18 jaar ervaring en alle specialismen in huis, zijn wij een professionele partij voor uw vastgoedonderhoud. Bij het plannen van afspraken houden we rekening met de wensen van bewoners maar ook bij grotere projecten betrekken wij de bewoners al ruim van te voren zodat zij weten wat ze kunnen verwachten.

Naast onze vakmannen in loondienst beschikken wij over een grote groep franchisenemers en zijn wij sinds een paar jaar met diverse installatie en bouwkundige bedrijven een partnerschap aangegaan. Zo zijn wij goed in staat om te voldoen aan de vraag naar renovatie of seriematige projecten, kunnen we indien nodig direct opschalen en maken we gebruik van elkaars expertise en kwaliteit.

Contact opnemen     

 

sitemap | contact hoger in Google dotsolutions