Bel ons op 0900 678 00 00 of mail naar info@hometeam.nl

Inloggen derden portal

Toilet renoveren

De gemiddelde toiletruimte gaat vijftien tot twintig jaar mee. Dit geldt niet alleen voor de toiletpot, maar ook voor de wasbak in de ruimte, de vloer in het toilet en het tegelwerk in de wc. Om ervoor te zorgen dat u de levensduur van uw wc zo lang mogelijk kunt rekken, is het belangrijk om de gehele ruimte goed te onderhouden. Dit betekent niet alleen dat u de wc regelmatig schoon moet maken, maar ook dat u eventuele beschadigingen in de toiletruimte moet laten repareren door een expert.

Het toilet renoveren: ga slijtage en beschadigingen tegen

Bij het renoveren van uw toiletruimte wordt de wc volledig nagekeken door een ervaren expert. Slijtage in de toiletruimte wordt direct opgelost, eventuele beschadigingen worden aangepakt en andere kleine klusjes in de toiletruimte, zoals het renoveren van de wasbak, worden vakkundig afgehandeld. Zeker als uw toiletruimte al wat ouder is, is het verstandig om in een renovatie te investeren. Met een vrij voordelige renovatie kunt u de levensduur van uw toilet gemakkelijk enkele jaren verlengen, wat betekent dat u nog geen geld hoeft te steken in een nieuwe toiletpot en/of wasbak, tegelwerk, vloer en ga zo maar door.

Een gloednieuwe toilet met de experts van HomeTeam

Investeert u in de volledige renovatie van uw toiletruimte, dan kiest u zelf welke onderdelen van de toiletruimte u wil laten renoveren. Zo kunt u ervoor kiezen het toilet te laten vervangen, maar kunt u ook enkel het tegelwerk laten vernieuwen. Is de wasbak aan vervanging toe, dan laat u een nieuwe wasbak plaatsen. Wilt u uw toilet laten renoveren? Dan bent u bij HomeTeam aan het juiste adres. Huur een van onze experts in voor uw klus en u weet zeker dat u tevreden bent met het eindresultaat.

Al onze diensten en producten  Contact opnemen

Onze diensten en producten

HomeTeam heeft zelf alle bouwkundige en installatietechnische specialismen in huis

Alle vakspecialisten onder één dak is simpelweg handig. Het scheelt onze klanten zoekwerk naar de juiste aannemer, tijd en vaak ook kosten. Omdat wij eigen timmermannen, loodgieters, schilders, elektriciens en nog veel meer specialisten hebben kunnen wij sneller en efficiënter werken. Wij houden meer tijd over om samen met u, uw wensen te bespreken.

Contact opnemen     al onze diensten en producten

Vind hier snel de juiste vakman voor iedere klus

sitemap | contact hoger in Google dotsolutions