Bel ons op 0521-854800 of mail naar info@hometeam.nl

Inloggen derden portal

PVC vloertegels

Investeert u in een nieuwe vloer voor uw bedrijf, dan wilt u voorkomen dat u dit over enkele jaren nog een keer moet doen. Door in PVC vloertegels te investeren, weet u zeker  dat uw nieuwe vloer vele jaren mee gaat. En dat niet alleen, want omdat de vloer volledig slijtvast is zien de tegels er vele jaren zo goed als nieuw uit. Meer over de unieke tegels van Takens Bedrijfsvloeren, leest u op deze pagina. Vloeistofdichte vloer

 

Neem contact met ons op

 

De voordelen en toepassingen van de unieke PVC vloertegels

De tegels van Takens Bedrijfsvloeren hebben enkele belangrijke pluspunten ten opzichte van andere vloerbedekking voor bedrijven. Zo zijn de tegels niet alleen slijtvast, maar ook duurzaam, sterk, veerkrachtig en gemakkelijk te leggen. Daar komt nog bij dat de tegels goed met warmte om kunnen gaan, waardoor de tegels altijd warm aanvoelen en warmte vasthouden en u een comfortabele werkomgeving voor u en uw personeel creëert. Het is niet voor niets dat steeds meer bedrijven in de tegels van Takens Bedrijfsvloeren investeren, want deze tegels zijn simpelweg beter dan andere vormen van vloerbedekking voor bedrijven. 


U kunt de tegels van Takens Bedrijfsvloeren aanschaffen voor uw horecabedrijf, maar ook voor uw winkel, magazijn, garage of school. In feite zijn de tegels geschikt voor alle bedrijfstoepassingen, zelfs in de vorm van laboratoria en andere omgevingen waar met chemische stoffen gewerkt wordt. Deze tegels zijn uitermate slijtvast en duurzaam, dus u hoeft zich geen zorgen te maken om beschadigingen in deze risicovolle branches.

 

Takens Bedrijfsvloeren: uw ervaren vloerexpert

Takens Bedrijfsvloeren heeft jarenlange ervaring in het produceren en leggen van de beste tegels voor verschillende bedrijfstoepassingen. Wilt u zeker weten dat u uw nieuwe bedrijfsvloer bij een gerenommeerd en ervaren expert aanschaft? Dan bent u bij Takens Bedrijfsvloeren aan het juiste adres.

    

 

                                                 Onze diensten en producten

Het onderhoud aan uw vastgoed snel en vakkundig laten uitvoeren met zo min mogelijk kosten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met bijna 18 jaar ervaring en alle specialismen in huis, zijn wij een professionele partij voor uw vastgoedonderhoud. Bij het plannen van afspraken houden we rekening met de wensen van bewoners maar ook bij grotere projecten betrekken wij de bewoners al ruim van te voren zodat zij weten wat ze kunnen verwachten.

Naast onze vakmannen in loondienst beschikken wij over een grote groep franchisenemers en zijn wij sinds een paar jaar met diverse installatie en bouwkundige bedrijven een partnerschap aangegaan. Zo zijn wij goed in staat om te voldoen aan de vraag naar renovatie of seriematige projecten, kunnen we indien nodig direct opschalen en maken we gebruik van elkaars expertise en kwaliteit.

Contact opnemen     

 

sitemap | contact hoger in Google dotsolutions