Bel ons op 0521-854800 of mail naar info@hometeam.nl

Inloggen derden portal

Offerte aanvragen

Voor een klus, groot of klein, wilt u graag vooraf weten waar u aan toe bent. Om verrassingen te voorkomen, stelt HomeTeam graag vrijblijvend een offerte voor u op, waardoor u een idee krijgt wat een klus u gaat kosten. HomeTeam is 24 uur per dag bereikbaar, dus ook uw offerte kunt u ieder moment van de dag aanvragen. Met onze 24 uurs service krijgt u snel reactie en kunt u snel verder denken en plannen hoe en wanneer u een project wilt laten aanpakken.

Snelle start

Door de snelle service en de snelle offerte in uw inbox, kunt u een snelle start maken met uw project voor uw huis, bedrijfspand of ander pand. Of u nu een kleine klus voor ons heeft, zoals de muren van uw woning behangen, of een grote klus, waarbij een flat met twintig etages gerenoveerd moet worden; pas als u een offerte heeft, kunt u verder met plannen. U kunt bij HomeTeam snel en eenvoudig uw offerte online indienen, waarna wij op zoek gaan binnen ons netwerk om de beste specialisten in te zetten voor de klus. HomeTeam zet een compleet team op uw project. Zo heeft u geen zorgen, geen planwerk en bovendien een overzichtelijke offerte, waarin u alles ziet staan.

Complete offerte & voordelig vakwerk

Met HomeTeam, en alle vakspecialisten onder één dak, komt u niet voor onaangename verrassingen te staan, doordat u meerdere specialisten moet inhuren. Als u voor een bepaalde klus een specialist moet inhuren, maar u voor een andere klus weer een andere vakspecialist nodig heeft, kunnen de kosten vaak ongemerkt enorm oplopen. Bij HomeTeam komen de specialisten vanuit dezelfde overkoepelende organisatie, waardoor kosten niet dubbel geteld worden. Wij fungeren bijna altijd als hoofdaannemer. Alle klussen staan op één offerte, waardoor u eenvoudig en snel ziet waar de kosten zitten en het plaatje van uw verbouwing, renovatie of onderhoud compleet heeft. Vraag direct uw offerte aan en start uw aanvraag!

Offerteformulier

Bij HomeTeam kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen via onderstaand offerteformulier.
In verband met de vakantieperiode (tot 4 september) kan het zijn dat uw aanvraag iets langer in behandeling is dan dat u van ons gewend bent.

Uw gegevens

    

 

                                                 Onze diensten en producten

Het onderhoud aan uw vastgoed snel en vakkundig laten uitvoeren met zo min mogelijk kosten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met bijna 18 jaar ervaring en alle specialismen in huis, zijn wij een professionele partij voor uw vastgoedonderhoud. Bij het plannen van afspraken houden we rekening met de wensen van bewoners maar ook bij grotere projecten betrekken wij de bewoners al ruim van te voren zodat zij weten wat ze kunnen verwachten.

Naast onze vakmannen in loondienst beschikken wij over een grote groep franchisenemers en zijn wij sinds een paar jaar met diverse installatie en bouwkundige bedrijven een partnerschap aangegaan. Zo zijn wij goed in staat om te voldoen aan de vraag naar renovatie of seriematige projecten, kunnen we indien nodig direct opschalen en maken we gebruik van elkaars expertise en kwaliteit.

Contact opnemen     

 

sitemap | contact hoger in Google dotsolutions