Bel ons op 0900 678 00 00 of mail naar info@hometeam.nl

Inloggen derden portal

Tuin bestraten

Veel mensen laten een deel van hun buitenruimte of zelfs de gehele buitenruimte bestraten. Bestrating ziet er niet alleen netjes uit, maar is bovendien lekker praktisch. Zo zijn stenen in de buitenruimte veel gemakkelijker te onderhouden dan bijvoorbeeld gras en heeft u ook minder last van zand in huis. Wilt u uw buitenruimte laten bestraten? Dan koppelt HomeTeam u aan een hovenier bij u in de buurt. 

Een hovenier inhuren: de voordelen

U kunt uw bestrating in de buitenruimte zelf aanleggen, maar u kunt dit ook door een hovenier laten doen. Huurt u een hovenier in voor deze klus, dan bespaart u veel tijd. Ook bespaart u veel energie, want het aanleggen van stenen is geen eenvoudige klus. U zit de hele dag op uw knieën, bent de hele tijd in de weer met zware stenen en moet vaak door uw rug. Heeft u geen zin in klachten, dan kunt u beter iemand inhuren voor de bestrating.

Daar komt nog bij dat een hovenier jaren ervaring heeft met het aanleggen van verschillende soorten bestrating. Door deze jarenlange ervaring kan de hovenier alle soorten stenen in alle mogelijke tuinen op en top netjes aanleggen. Dit betekent dat u van het mooiste eindresultaat profiteert.
 

Bestrating laten aanleggen? HomeTeam staat voor u klaar

Wilt u een pad laten aanleggen in uw tuin of wilt u uw  tuin helemaal voorzien van hoogwaardige bestrating? Of heeft u vragen over onze dienstverlening. Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag door uw vragen te beantwoorden.

Al onze diensten en producten  Contact opnemen

Onze diensten en producten

HomeTeam heeft zelf alle bouwkundige en installatietechnische specialismen in huis

Alle vakspecialisten onder één dak is simpelweg handig. Het scheelt onze klanten zoekwerk naar de juiste aannemer, tijd en vaak ook kosten. Omdat wij eigen timmermannen, loodgieters, schilders, elektriciens en nog veel meer specialisten hebben kunnen wij sneller en efficiënter werken. Wij houden meer tijd over om samen met u, uw wensen te bespreken.

Contact opnemen     al onze diensten en producten

Vind hier snel de juiste vakman voor iedere klus

sitemap | contact hoger in Google dotsolutions