Bel ons op 0521-854800 of mail naar info@hometeam.nl

Inloggen derden portal

Tuin bestraten

Veel mensen laten een deel van hun buitenruimte of zelfs de gehele buitenruimte bestraten. Bestrating ziet er niet alleen netjes uit, maar is bovendien lekker praktisch. Zo zijn stenen in de buitenruimte veel gemakkelijker te onderhouden dan bijvoorbeeld gras en heeft u ook minder last van zand in huis. Wilt u uw buitenruimte laten bestraten? Dan koppelt HomeTeam u aan een hovenier bij u in de buurt. 

Een hovenier inhuren: de voordelen

U kunt uw bestrating in de buitenruimte zelf aanleggen, maar u kunt dit ook door een hovenier laten doen. Huurt u een hovenier in voor deze klus, dan bespaart u veel tijd. Ook bespaart u veel energie, want het aanleggen van stenen is geen eenvoudige klus. U zit de hele dag op uw knieën, bent de hele tijd in de weer met zware stenen en moet vaak door uw rug. Heeft u geen zin in klachten, dan kunt u beter iemand inhuren voor de bestrating.

Daar komt nog bij dat een hovenier jaren ervaring heeft met het aanleggen van verschillende soorten bestrating. Door deze jarenlange ervaring kan de hovenier alle soorten stenen in alle mogelijke tuinen op en top netjes aanleggen. Dit betekent dat u van het mooiste eindresultaat profiteert.
 

Bestrating laten aanleggen? HomeTeam staat voor u klaar

Wilt u een pad laten aanleggen in uw tuin of wilt u uw  tuin helemaal voorzien van hoogwaardige bestrating? Of heeft u vragen over onze dienstverlening. Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag door uw vragen te beantwoorden.

Al onze diensten en producten  Contact opnemen

    

 

                                                 Onze diensten en producten

Het onderhoud aan uw vastgoed snel en vakkundig laten uitvoeren met zo min mogelijk kosten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met bijna 18 jaar ervaring en alle specialismen in huis, zijn wij een professionele partij voor uw vastgoedonderhoud. Bij het plannen van afspraken houden we rekening met de wensen van bewoners maar ook bij grotere projecten betrekken wij de bewoners al ruim van te voren zodat zij weten wat ze kunnen verwachten.

Naast onze vakmannen in loondienst beschikken wij over een grote groep franchisenemers en zijn wij sinds een paar jaar met diverse installatie en bouwkundige bedrijven een partnerschap aangegaan. Zo zijn wij goed in staat om te voldoen aan de vraag naar renovatie of seriematige projecten, kunnen we indien nodig direct opschalen en maken we gebruik van elkaars expertise en kwaliteit.

Contact opnemen     

 

sitemap | contact hoger in Google dotsolutions