Bel ons op 0900 678 00 00 of mail naar info@hometeam.nl

Inloggen derden portal

Projecten

HomeTeam is zowel door particulieren als door bedrijven in te schakelen. U kunt bij ons voor allerlei projecten en klussen aan de bel trekken. Overigens staan wij dag en nacht voor u klaar, omdat wij begrijpen dat sommige klussen niet kunnen wachten. De projecten die wij aannemen kunnen klein, maar ook groot zijn. Bent u een particulier en heeft u een klusje voor ons? U kunt geheel vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij helpen u graag bij het begeleiden en afwerken van uw project!

Grote projecten

HomeTeam is gespecialiseerd in klein en groot onderhoud. Heeft u een groter project? HomeTeam werkt met een groot team van specialisten, die ieder hun eigen vakgebied hebben en hun ervaring gebruiken om de klus te klaren. Hierdoor kan ons team complexe projecten aannemen en toch op efficiënte wijze tot een goed eindresultaat komen. Of u nu een bedrijfspand wilt laten opknappen of een team nodig heeft om een ouder pand te laten renoveren, van nieuwe elektriciteitsdraden laten leggen tot aan wanden en vloeren plaatsen en het dak vernieuwen: HomeTeam beschikt over een groot team van ruim ervaren vakspecialisten, die uw project graag als team onderhanden nemen.

Een compleet team voor uw project

HomeTeam heeft álle vakspecialisten in huis die nodig zijn voor allerlei bouw-, renovatie- en onderhoudsprojecten. Het voordeel hiervan is natuurlijk dat u niet bij verschillende specialisten hoeft aan te kloppen. Wij zetten een compleet team in, zodat u zelf niet moeilijk hoeft te doen, eindeloos hoeft te contacten en plannen, en er verzekerd van bent dat uw klus en project op efficiënte wijze tot een kwalitatief eindresultaat geleid wordt. Onze diensten variëren van waterleidingen onderhouden en elektriciteitsdraden leggen of vervangen tot schilderen en behangen. HomeTeam is in te zetten voor iedere klus aan uw huis of bedrijfspand; of u nu wilt bouwen, renoveren of onderhouden.

Al onze diensten en producten  Contact opnemen

Onze diensten en producten

HomeTeam heeft zelf alle bouwkundige en installatietechnische specialismen in huis

Alle vakspecialisten onder één dak is simpelweg handig. Het scheelt onze klanten zoekwerk naar de juiste aannemer, tijd en vaak ook kosten. Omdat wij eigen timmermannen, loodgieters, schilders, elektriciens en nog veel meer specialisten hebben kunnen wij sneller en efficiënter werken. Wij houden meer tijd over om samen met u, uw wensen te bespreken.

Contact opnemen     al onze diensten en producten

Vind hier snel de juiste vakman voor iedere klus

sitemap | contact hoger in Google dotsolutions