Bel ons op 0521-854800 of mail naar info@hometeam.nl

Inloggen derden portal

Projecten

HomeTeam is zowel door particulieren als door bedrijven in te schakelen. U kunt bij ons voor allerlei projecten en klussen aan de bel trekken. Overigens staan wij dag en nacht voor u klaar, omdat wij begrijpen dat sommige klussen niet kunnen wachten. De projecten die wij aannemen kunnen klein, maar ook groot zijn. Bent u een particulier en heeft u een klusje voor ons? U kunt geheel vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij helpen u graag bij het begeleiden en afwerken van uw project!

Grote projecten

HomeTeam is gespecialiseerd in klein en groot onderhoud. Heeft u een groter project? HomeTeam werkt met een groot team van specialisten, die ieder hun eigen vakgebied hebben en hun ervaring gebruiken om de klus te klaren. Hierdoor kan ons team complexe projecten aannemen en toch op efficiënte wijze tot een goed eindresultaat komen. Of u nu een bedrijfspand wilt laten opknappen of een team nodig heeft om een ouder pand te laten renoveren, van nieuwe elektriciteitsdraden laten leggen tot aan wanden en vloeren plaatsen en het dak vernieuwen: HomeTeam beschikt over een groot team van ruim ervaren vakspecialisten, die uw project graag als team onderhanden nemen.

Een compleet team voor uw project

HomeTeam heeft álle vakspecialisten in huis die nodig zijn voor allerlei bouw-, renovatie- en onderhoudsprojecten. Het voordeel hiervan is natuurlijk dat u niet bij verschillende specialisten hoeft aan te kloppen. Wij zetten een compleet team in, zodat u zelf niet moeilijk hoeft te doen, eindeloos hoeft te contacten en plannen, en er verzekerd van bent dat uw klus en project op efficiënte wijze tot een kwalitatief eindresultaat geleid wordt. Onze diensten variëren van waterleidingen onderhouden en elektriciteitsdraden leggen of vervangen tot schilderen en behangen. HomeTeam is in te zetten voor iedere klus aan uw huis of bedrijfspand; of u nu wilt bouwen, renoveren of onderhouden.

Al onze diensten en producten  Contact opnemen

    

 

                                                 Onze diensten en producten

Het onderhoud aan uw vastgoed snel en vakkundig laten uitvoeren met zo min mogelijk kosten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met bijna 18 jaar ervaring en alle specialismen in huis, zijn wij een professionele partij voor uw vastgoedonderhoud. Bij het plannen van afspraken houden we rekening met de wensen van bewoners maar ook bij grotere projecten betrekken wij de bewoners al ruim van te voren zodat zij weten wat ze kunnen verwachten.

Naast onze vakmannen in loondienst beschikken wij over een grote groep franchisenemers en zijn wij sinds een paar jaar met diverse installatie en bouwkundige bedrijven een partnerschap aangegaan. Zo zijn wij goed in staat om te voldoen aan de vraag naar renovatie of seriematige projecten, kunnen we indien nodig direct opschalen en maken we gebruik van elkaars expertise en kwaliteit.

Contact opnemen     

 

sitemap | contact hoger in Google dotsolutions