Bel ons op 0900 678 00 00 of mail naar info@hometeam.nl

Inloggen derden portal

Vakmanschap in onderhoud

Wij zijn een onderhoudsbedrijf dat zich dagelijks bezighoudt met het organiseren en uitvoeren van het onderhoud aan woningen en woongebouwen. Wij werken voor particulieren en vastgoedbeheerders.

Contact opnemen

Vastgoedeigenaren

HomeTeam is 15 jaar actief in de onderhoudsmarkt in Noord en Midden Nederland. Wij werken oa. voor onderwijsinstellingen, zorgaanbieders, VVE’s, corporaties, beleggers, gemeenten en retail. Klanten met een vastgoedportefeuille waarbij het onderhoud aan gebouwen goed geregeld moet zijn. 

Onze formule

HomeTeam is een partner in vastgoedonderhoud. Wij staan 24 uur per dag klaar voor spoedreparaties aan alle bouwkundige en installatietechnische bouwdelen van uw vastgoed. Zorgen ervoor dat uw vastgoed binnen uw meerjaren onderhoudsbegroting blijft en spreken graag met u een reëel resultaat af waarmee u met een gerust hart de uitvoering van al het onderhoud aan ons overlaat. Heeft u specifieke afspraken met leveranciers of aannemers gemaakt die u respecteert maar de handling ervan anders zou willen zien dan schakelt u ons in als regisseur.  Het beheer van specifieke onderhoudscontract en sturing op de gemaakte afspraken voor herstel doen wij met veel plezier. Uw klanten of huurders ondervinden het gemak van één aanspreekpunt waar alles goed geregeld wordt. 

Contact

Bent u nieuwsgierig geworden naar de breedte van onze onderhoudsdienstverlening of wilt u exact weten voor wie wij werken en op welke wijze?

Bel mij gerust voor meer informatie op telefoonnummer 06-30144388

Wilfred Joustra, directeur

 

Al onze diensten en producten  Contact opnemen

    

Onze diensten en producten

HomeTeam heeft zelf alle bouwkundige en installatietechnische specialismen in huis

Alle vakspecialisten onder één dak is simpelweg handig. Het scheelt onze klanten zoekwerk naar de juiste aannemer, tijd en vaak ook kosten. Omdat wij eigen timmermannen, loodgieters, schilders, elektriciens en nog veel meer specialisten hebben kunnen wij sneller en efficiënter werken. Wij houden meer tijd over om samen met u, uw wensen te bespreken.

Contact opnemen     al onze diensten en producten

Vind hier snel de juiste vakman voor iedere klus

Onze vakmannen en specialisten

De vakmannen en specialisten van HomeTeam zetten kwaliteit en klanttevredenheid voorop

Onze vakmannen zijn ervaren en goed opgeleide vakspecialisten. Professionals met elk hun eigen vakkennis. Maar wat onze mensen echt onderscheidt is, dat zij luisteren en samen met u tot het beste eindproduct komen. Vaklui waar je echt iets aan hebt!

onze vakmannen     vakman zoeken

HomeTeam maakt onderhoud betaalbaar

sitemap | contact websites dotsolutions