Bel ons op 0521-854800 of mail naar info@hometeam.nl

Inloggen derden portal

Vakmanschap in onderhoud

Wij zijn een onderhoudsbedrijf dat zich dagelijks bezighoudt met het organiseren en uitvoeren van het onderhoud aan woningen en woongebouwen. Wij werken voor particulieren en vastgoedbeheerders.

Contact opnemen

Uw visie is onze drijfveer!

Het is onze ambitie om de juiste producten en diensten aan te bieden die passen bij de visie van uw organisatie. Creativiteit en durven ontwikkelen spelen daarbij een belangrijke rol. Als partner in vastgoedonderhoud hebben wij een gemeenschappelijk doel. Dat leidt tot slimmere en betere oplossingen.

 

Verbinding tussen opdrachtgever en huurder.

Woningcorporaties staan voor en grote uitdagingen. Naast het verduurzamen van de woningvoorraad en het verbeteren van de klantrelatie hebben zij de taak om te zorgen voor betaalbare woningen en een prettige en veilige leefomgeving waar men langer zelfstandig kan blijven wonen.

Al bijna 18 jaar werkt HomeTeam met en voor corporaties en hun huurders. We weten wat er speelt. Onze vakmannen zijn de verbindende factor tussen opdrachtgever en bewoner. Bovendien kennen zij de wijk. Zij houden zoveel mogelijk rekening met de wensen van de bewoners zonder daarbij de kwaliteit én de samenwerkingsafspraken uit het oog te verliezen. De tevredenheid van de huurder uit zich in een betere klantrelatie. Ookde betrokkenheid van de bewoner tot zijn woning wordt groter.

    

 

                                                 Onze diensten en producten

Het onderhoud aan uw vastgoed snel en vakkundig laten uitvoeren met zo min mogelijk kosten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met bijna 18 jaar ervaring en alle specialismen in huis, zijn wij een professionele partij voor uw vastgoedonderhoud. Bij het plannen van afspraken houden we rekening met de wensen van bewoners maar ook bij grotere projecten betrekken wij de bewoners al ruim van te voren zodat zij weten wat ze kunnen verwachten.

Naast onze vakmannen in loondienst beschikken wij over een grote groep franchisenemers en zijn wij sinds een paar jaar met diverse installatie en bouwkundige bedrijven een partnerschap aangegaan. Zo zijn wij goed in staat om te voldoen aan de vraag naar renovatie of seriematige projecten, kunnen we indien nodig direct opschalen en maken we gebruik van elkaars expertise en kwaliteit.

Contact opnemen     

 

Nieuws


HomeTeam maakt onderhoud betaalbaar

sitemap | contact website bouw dotsolutions