Bel ons op 0900 678 00 00 of mail naar info@hometeam.nl

Inloggen derden portal

Aanbouw Meppel

Als u niet helemaal tevreden bent over het oppervlak van uw woning, betekent dit zeker niet dat u moet verhuizen. U kunt het oppervlak van uw woning namelijk ook vergroten door een deel bij het pand aan te laten bouwen. De experts van HomeTeam kunnen u hierbij helpen. 

Waarom een aanbouw?

Ieder jaar laten duizenden mensen hun woning vergroten met een aan- of uitbouw en dit is niet voor niets. Het vergroten van uw woning brengt namelijk diverse voordelen met zich mee, waaronder het feit dat u met een vrij kleine investering veel meer woonoppervlak krijgt. U hoeft niet duurder te gaan wonen, maar u investeert eenmalig in een aan- of uitbouw om uw huis te vergroten. 

Daarnaast kunt u een geheel nieuwe ruimte realiseren door uw woning uit te laten breiden. U kunt bijvoorbeeld een nieuwe keuken laten bouwen, maar ook een garage, een extra slaapkamer of een bijkeuken. Laat u twee verdiepingen aanbouwen, dan krijgt u zelfs twee extra kamers. Eentje op de benedenverdieping en eentje op de eerste verdieping van uw woning

Woning uit laten bouwen? Onze experts staan voor u klaar

De experts van HomeTeam hebben al jaren ervaring met het uitbreiden van woonoppervlakken door aan- en uitbouwen te realiseren. Door de jaren heen hebben zij al veel woningen mogen vergroten, ook in Meppel en omgeving. Wilt u uw woonoppervlak ook vergroten? Dan staan onze experts voor u klaar. Zoek naar een geschikte bouwexpert bij u in de buurt, neem contact op met deze expert en maak een afspraak. De HomeTeam bouwspecialist komt zo snel mogelijk bij u langs om u advies te geven over het uitbreiden van uw woonoppervlak.

Vragen? Neem dan gerust contact met ons op, want wij beantwoorden uw vragen over onze dienstverlening uiteraard graag.

Al onze diensten en producten  Contact opnemen

Onze diensten en producten

HomeTeam heeft zelf alle bouwkundige en installatietechnische specialismen in huis

Alle vakspecialisten onder één dak is simpelweg handig. Het scheelt onze klanten zoekwerk naar de juiste aannemer, tijd en vaak ook kosten. Omdat wij eigen timmermannen, loodgieters, schilders, elektriciens en nog veel meer specialisten hebben kunnen wij sneller en efficiënter werken. Wij houden meer tijd over om samen met u, uw wensen te bespreken.

Contact opnemen     al onze diensten en producten

Vind hier snel de juiste vakman voor iedere klus

sitemap | contact hoger in Google dotsolutions