Bel ons op 0521-854800 of mail naar info@hometeam.nl

Inloggen derden portal

Aanbouw Meppel

Als u niet helemaal tevreden bent over het oppervlak van uw woning, betekent dit zeker niet dat u moet verhuizen. U kunt het oppervlak van uw woning namelijk ook vergroten door een deel bij het pand aan te laten bouwen. De experts van HomeTeam kunnen u hierbij helpen. 

Waarom een aanbouw?

Ieder jaar laten duizenden mensen hun woning vergroten met een aan- of uitbouw en dit is niet voor niets. Het vergroten van uw woning brengt namelijk diverse voordelen met zich mee, waaronder het feit dat u met een vrij kleine investering veel meer woonoppervlak krijgt. U hoeft niet duurder te gaan wonen, maar u investeert eenmalig in een aan- of uitbouw om uw huis te vergroten. 

Daarnaast kunt u een geheel nieuwe ruimte realiseren door uw woning uit te laten breiden. U kunt bijvoorbeeld een nieuwe keuken laten bouwen, maar ook een garage, een extra slaapkamer of een bijkeuken. Laat u twee verdiepingen aanbouwen, dan krijgt u zelfs twee extra kamers. Eentje op de benedenverdieping en eentje op de eerste verdieping van uw woning

Woning uit laten bouwen? Onze experts staan voor u klaar

De experts van HomeTeam hebben al jaren ervaring met het uitbreiden van woonoppervlakken door aan- en uitbouwen te realiseren. Door de jaren heen hebben zij al veel woningen mogen vergroten, ook in Meppel en omgeving. Wilt u uw woonoppervlak ook vergroten? Dan staan onze experts voor u klaar. Zoek naar een geschikte bouwexpert bij u in de buurt, neem contact op met deze expert en maak een afspraak. De HomeTeam bouwspecialist komt zo snel mogelijk bij u langs om u advies te geven over het uitbreiden van uw woonoppervlak.

Vragen? Neem dan gerust contact met ons op, want wij beantwoorden uw vragen over onze dienstverlening uiteraard graag.

Al onze diensten en producten  Contact opnemen

    

 

                                                 Onze diensten en producten

Het onderhoud aan uw vastgoed snel en vakkundig laten uitvoeren met zo min mogelijk kosten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met bijna 18 jaar ervaring en alle specialismen in huis, zijn wij een professionele partij voor uw vastgoedonderhoud. Bij het plannen van afspraken houden we rekening met de wensen van bewoners maar ook bij grotere projecten betrekken wij de bewoners al ruim van te voren zodat zij weten wat ze kunnen verwachten.

Naast onze vakmannen in loondienst beschikken wij over een grote groep franchisenemers en zijn wij sinds een paar jaar met diverse installatie en bouwkundige bedrijven een partnerschap aangegaan. Zo zijn wij goed in staat om te voldoen aan de vraag naar renovatie of seriematige projecten, kunnen we indien nodig direct opschalen en maken we gebruik van elkaars expertise en kwaliteit.

Contact opnemen     

 

sitemap | contact hoger in Google dotsolutions