Bel ons op 0521-854800 of mail naar info@hometeam.nl

Inloggen derden portal

24 uurs serviceverlening

HomeTeam biedt een 24 uurs service voor een optimale dienstverlening. Het maakt niet uit op welk moment u een probleem of verzoekje heeft; wij zijn 24 uur per dag bereikbaar. Door onze 24 uurs serviceverlening hopen wij dat wij u zo spoedig mogelijk kunnen helpen. Zo kunt u na uw telefoontje met een gerust hart verder gaan met waar u mee bezig was. Binnen 24 uur regelen wij dat u geholpen wordt. Heeft u in het midden van de nacht een probleem? Wij staat paraat om u van dienst te zijn.

Snel & vakkundig

Door 24 uur per dag bereikbaar te zijn, kunt u zowel overdag als ’s nachts bij ons terecht voor vragen en eventuele oplossingen. In de winter kan het bijvoorbeeld erg vervelend zijn als uw cv-ketel uit valt en het vriest. HomeTeam begrijpt dat problemen in en om het huis snel aangepakt moeten worden. Heeft u een kapotte cv-ketel of bijvoorbeeld een lekkend dak, dan kunt u contact met ons opnemen voor het onderhoud ervan. Als u contact met ons opneemt, regelen wij het binnen 24 uur voor u.

Contact opnemen

Met onze 24 uurs serviceverlening helpen wij u graag snel aan een oplossing voor een probleem of situatie. Uiteraard kunt u HomeTeam ook eenvoudig, snel en zowel overdag als ’s nachts inschakelen, als u een klusje in of om het huis of in een ander pand gedaan wilt krijgen. Gemak dient de mens en zo wil ook HomeTeam u dienen. Neem voor vragen of meer info dan ook direct contact op met ons team. Is er haast bij? 24 uur service voor een top resultaat!

Al onze diensten en producten  Contact opnemen

    

 

                                                 Onze diensten en producten

Het onderhoud aan uw vastgoed snel en vakkundig laten uitvoeren met zo min mogelijk kosten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met bijna 18 jaar ervaring en alle specialismen in huis, zijn wij een professionele partij voor uw vastgoedonderhoud. Bij het plannen van afspraken houden we rekening met de wensen van bewoners maar ook bij grotere projecten betrekken wij de bewoners al ruim van te voren zodat zij weten wat ze kunnen verwachten.

Naast onze vakmannen in loondienst beschikken wij over een grote groep franchisenemers en zijn wij sinds een paar jaar met diverse installatie en bouwkundige bedrijven een partnerschap aangegaan. Zo zijn wij goed in staat om te voldoen aan de vraag naar renovatie of seriematige projecten, kunnen we indien nodig direct opschalen en maken we gebruik van elkaars expertise en kwaliteit.

Contact opnemen     

 

sitemap | contact hoger in Google dotsolutions