Bel ons op 0900 678 00 00 of mail naar info@hometeam.nl

Inloggen derden portal

24 uurs serviceverlening

HomeTeam biedt een 24 uurs service voor een optimale dienstverlening. Het maakt niet uit op welk moment u een probleem of verzoekje heeft; wij zijn 24 uur per dag bereikbaar. Door onze 24 uurs serviceverlening hopen wij dat wij u zo spoedig mogelijk kunnen helpen. Zo kunt u na uw telefoontje met een gerust hart verder gaan met waar u mee bezig was. Binnen 24 uur regelen wij dat u geholpen wordt. Heeft u in het midden van de nacht een probleem? Wij staat paraat om u van dienst te zijn.

Snel & vakkundig

Door 24 uur per dag bereikbaar te zijn, kunt u zowel overdag als ’s nachts bij ons terecht voor vragen en eventuele oplossingen. In de winter kan het bijvoorbeeld erg vervelend zijn als uw cv-ketel uit valt en het vriest. HomeTeam begrijpt dat problemen in en om het huis snel aangepakt moeten worden. Heeft u een kapotte cv-ketel of bijvoorbeeld een lekkend dak, dan kunt u contact met ons opnemen voor het onderhoud ervan. Als u contact met ons opneemt, regelen wij het binnen 24 uur voor u.

Contact opnemen

Met onze 24 uurs serviceverlening helpen wij u graag snel aan een oplossing voor een probleem of situatie. Uiteraard kunt u HomeTeam ook eenvoudig, snel en zowel overdag als ’s nachts inschakelen, als u een klusje in of om het huis of in een ander pand gedaan wilt krijgen. Gemak dient de mens en zo wil ook HomeTeam u dienen. Neem voor vragen of meer info dan ook direct contact op met ons team. Is er haast bij? 24 uur service voor een top resultaat!

Al onze diensten en producten  Contact opnemen

Onze diensten en producten

HomeTeam heeft zelf alle bouwkundige en installatietechnische specialismen in huis

Alle vakspecialisten onder één dak is simpelweg handig. Het scheelt onze klanten zoekwerk naar de juiste aannemer, tijd en vaak ook kosten. Omdat wij eigen timmermannen, loodgieters, schilders, elektriciens en nog veel meer specialisten hebben kunnen wij sneller en efficiënter werken. Wij houden meer tijd over om samen met u, uw wensen te bespreken.

Contact opnemen     al onze diensten en producten

Vind hier snel de juiste vakman voor iedere klus

sitemap | contact hoger in Google dotsolutions