Bel ons op 0900 678 00 00 of mail naar info@hometeam.nl

Inloggen derden portal

Serre bouwen Hoogeveen

Steeds meer mensen laten hun woning uitbreiden met een serre. Dit komt niet alleen omdat een serre het oppervlak van hun woning vergroot, maar ook zeker omdat deze aanbouw het mogelijk maakt om nog meer van de tuin te genieten. Vindt u het zonde dat u enkel in de lente en in de zomer in de tuin kan zijn? Dan laat u een serre bouwen om ook in het najaar van uw tuin te genieten. 

HomeTeam: uw specialist voor het bouwen van een serre

Het bouwen van een serre is niet eenvoudig. Zo moet een serre niet alleen in diverse veiligheidseisen voldoen, maar moet de aanbouw ook goed geïsoleerd zijn. De aanbouw wordt voornamelijk gevormd uit glas, maar dit glas moet de kou van buiten en de warmte van binnen wel goed tegen kunnen houden. Wij raden u daarom aan om niet zelf aan de slag te gaan met het bouwen van uw serre, maar dit uit te besteden aan een professional. HomeTeam heeft diverse bouwspecialisten in het netwerk die deze klus in Hoogeveen en omgeving kunnen uitvoeren.

Onze bouwexperts zijn al jarenlang gespecialiseerd in het bouwen van hoogwaardige serres. Huurt u één van onze bouwspecialisten in om uw aanbouw te realiseren, dan weet u zeker dat u waar krijgt voor uw geld. Dit betekent dat u een prachtige serre krijgt, die goed geïsoleerd is en waar u jarenlang plezier van heeft.

HomeTeam: ook voor andere klussen in huis

HomeTeam helpt u niet alleen met het aanbouwen van uw serre, maar kan ook andere bouwprojecten voor u uitvoeren. Wilt u meerdere onderdelen van uw woning aan laten pakken door een bouwexpert van HomeTeam? Neem dan gerust contact met ons op, zodat wij de mogelijkheden van onze dienstverlening met u kunnen bespreken.

Al onze diensten en producten  Contact opnemen

Onze diensten en producten

HomeTeam heeft zelf alle bouwkundige en installatietechnische specialismen in huis

Alle vakspecialisten onder één dak is simpelweg handig. Het scheelt onze klanten zoekwerk naar de juiste aannemer, tijd en vaak ook kosten. Omdat wij eigen timmermannen, loodgieters, schilders, elektriciens en nog veel meer specialisten hebben kunnen wij sneller en efficiënter werken. Wij houden meer tijd over om samen met u, uw wensen te bespreken.

Contact opnemen     al onze diensten en producten

Vind hier snel de juiste vakman voor iedere klus

sitemap | contact hoger in Google dotsolutions