Bel ons op 0521-854800 of mail naar info@hometeam.nl

Inloggen derden portal

Serre bouwen Hoogeveen

Steeds meer mensen laten hun woning uitbreiden met een serre. Dit komt niet alleen omdat een serre het oppervlak van hun woning vergroot, maar ook zeker omdat deze aanbouw het mogelijk maakt om nog meer van de tuin te genieten. Vindt u het zonde dat u enkel in de lente en in de zomer in de tuin kan zijn? Dan laat u een serre bouwen om ook in het najaar van uw tuin te genieten. 

HomeTeam: uw specialist voor het bouwen van een serre

Het bouwen van een serre is niet eenvoudig. Zo moet een serre niet alleen in diverse veiligheidseisen voldoen, maar moet de aanbouw ook goed geïsoleerd zijn. De aanbouw wordt voornamelijk gevormd uit glas, maar dit glas moet de kou van buiten en de warmte van binnen wel goed tegen kunnen houden. Wij raden u daarom aan om niet zelf aan de slag te gaan met het bouwen van uw serre, maar dit uit te besteden aan een professional. HomeTeam heeft diverse bouwspecialisten in het netwerk die deze klus in Hoogeveen en omgeving kunnen uitvoeren.

Onze bouwexperts zijn al jarenlang gespecialiseerd in het bouwen van hoogwaardige serres. Huurt u één van onze bouwspecialisten in om uw aanbouw te realiseren, dan weet u zeker dat u waar krijgt voor uw geld. Dit betekent dat u een prachtige serre krijgt, die goed geïsoleerd is en waar u jarenlang plezier van heeft.

HomeTeam: ook voor andere klussen in huis

HomeTeam helpt u niet alleen met het aanbouwen van uw serre, maar kan ook andere bouwprojecten voor u uitvoeren. Wilt u meerdere onderdelen van uw woning aan laten pakken door een bouwexpert van HomeTeam? Neem dan gerust contact met ons op, zodat wij de mogelijkheden van onze dienstverlening met u kunnen bespreken.

Al onze diensten en producten  Contact opnemen

    

 

                                                 Onze diensten en producten

Het onderhoud aan uw vastgoed snel en vakkundig laten uitvoeren met zo min mogelijk kosten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met bijna 18 jaar ervaring en alle specialismen in huis, zijn wij een professionele partij voor uw vastgoedonderhoud. Bij het plannen van afspraken houden we rekening met de wensen van bewoners maar ook bij grotere projecten betrekken wij de bewoners al ruim van te voren zodat zij weten wat ze kunnen verwachten.

Naast onze vakmannen in loondienst beschikken wij over een grote groep franchisenemers en zijn wij sinds een paar jaar met diverse installatie en bouwkundige bedrijven een partnerschap aangegaan. Zo zijn wij goed in staat om te voldoen aan de vraag naar renovatie of seriematige projecten, kunnen we indien nodig direct opschalen en maken we gebruik van elkaars expertise en kwaliteit.

Contact opnemen     

 

sitemap | contact hoger in Google dotsolutions