Bel ons op 0521-854800 of mail naar info@hometeam.nl

Inloggen derden portal

Serre bouwen Steenwijk

Een goede serre moet aan diverse eisen voldoen. Zo moet de aanbouw er niet alleen mooi uit zien en een goed uitzicht geven op de tuin, maar moet de serre ook goed geïsoleerd zijn. Daarnaast moet de aanbouw op de juiste manier gebouwd worden, zodat de ruimte veilig is en de serre bovendien vele jaren mee gaat. Laat u uw serre bouwen door één van de specialisten uit het netwerk van HomeTeam, dan weet u zeker dat uw aanbouw aan al deze eisen voldoet.

De perfecte serre in Steenwijk met HomeTeam

HomeTeam heeft een groot netwerk met ervaren bouwspecialisten. Een groot deel van deze bouwexperts is gespecialiseerd in het bouwen van hoogwaardige serres. Door uw serre te laten bouwen door iemand uit het netwerk van HomeTeam, weet u zeker dat u een veilige, mooie en goed geïsoleerde serre krijgt. Zelfs als u specifieke eisen heeft voor uw aanbouw, kunnen wij deze aanbouw voor u realiseren. Vertel ons hoe uw perfecte serre eruit moet zien en wij zorgen ervoor dat uw woning in Steenwijk uitgebreid wordt met deze aanbouw.

Wij vinden het belangrijk dat iedereen zijn of haar woning uit kan breiden met een mooie aanbouw. Daarom hanteren onze experts niet te hoge tarieven voor hun werkzaamheden, maar werken ze altijd voor een eerlijke prijs. Ook bij het bouwen van een serre.

Serre laten bouwen? Neem contact met ons op

Wilt u een serre laten bouwen door een van de specialisten van HomeTeam? Neem dan contact met ons op en maak een afspraak met een van onze serre-experts. Wilt u meer weten over onze dienstverlening bij het bouwen van een serre? Dan kunt u ook contact met ons opnemen. Wij helpen u graag door uw vragen, ook over andere bouwprojecten, te beantwoorden.

Al onze diensten en producten  Contact opnemen

    

 

                                                 Onze diensten en producten

Het onderhoud aan uw vastgoed snel en vakkundig laten uitvoeren met zo min mogelijk kosten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met bijna 18 jaar ervaring en alle specialismen in huis, zijn wij een professionele partij voor uw vastgoedonderhoud. Bij het plannen van afspraken houden we rekening met de wensen van bewoners maar ook bij grotere projecten betrekken wij de bewoners al ruim van te voren zodat zij weten wat ze kunnen verwachten.

Naast onze vakmannen in loondienst beschikken wij over een grote groep franchisenemers en zijn wij sinds een paar jaar met diverse installatie en bouwkundige bedrijven een partnerschap aangegaan. Zo zijn wij goed in staat om te voldoen aan de vraag naar renovatie of seriematige projecten, kunnen we indien nodig direct opschalen en maken we gebruik van elkaars expertise en kwaliteit.

Contact opnemen     

 

sitemap | contact hoger in Google dotsolutions