Bel ons op 0900 678 00 00 of mail naar info@hometeam.nl

Inloggen derden portal

Groenonderhoud

In het weekend lekker in uw tuin van het zonnetje genieten, of in de pauze van uw drukke baan even een frisse neus halen in de kantoortuin. Het is bewezen dat regelmatig een frisse neus halen een positief effect heeft op de gezondheid. Daarbij is het plezierig om door een mooi aangelegde, goed bijgehouden groenvoorziening te wandelen. Een park of tuin onderhouden kost echter veel tijd en u heeft er allerlei speciale hulpmiddelen voor nodig. Daarom is het een stuk gemakkelijker om voor  uw groenonderhoud, particulier of collectief, een specialist in te schakelen. HomeTeam beschikt over een groot aantal professionele experts die u kunnen helpen bij uw groenonderhoud.

In goede banen leiden

Wanneer een perk of tuin is aangelegd, is het belangrijk de groenvoorziening daarna goed te onderhouden. Gebeurt dat niet, overwoekeren onkruid en planten de tuin en kunt u er niet meer echt van genieten. Het in goede banen leiden van het groen kost niet alleen veel tijd, maar vergt ook specialistische kennis van de verzorging van planten en bloemen. Om ervoor te zorgen dat uw tuin of publieke groenvoorziening mooi blijft in elk seizoen, schakelt u de specialisten op het gebied van groenonderhoud van HomeTeam in. Zij maken gebruik van het juiste materiaal, beschikken over de nodige vakkennis en hanteren een persoonlijke aanpak. Op die manier wordt uw groenproject tot in de puntjes onderhouden.

Meer weten?

Elke tuin en heg is uniek en behoeft dan ook niet altijd hetzelfde onderhoud. Daarom bekijken de groenexperts van HomeTeam elk geval apart en passen ze hier het onderhoud op aan. Zo kunt u uitgaan van een vakkundige en professionele kijk op verschillende projecten. Of u nu een afspraak wilt maken of per direct groenonderhoud nodig heeft, ons team staat voor u klaar. Wilt u daar meer over weten? Dan kunt u op werkdagen contact met ons opnemen via 0900 – 678 00 00 of via info@hometeam.nl.

Al onze diensten en producten  Contact opnemen

Onze diensten en producten

HomeTeam heeft zelf alle bouwkundige en installatietechnische specialismen in huis

Alle vakspecialisten onder één dak is simpelweg handig. Het scheelt onze klanten zoekwerk naar de juiste aannemer, tijd en vaak ook kosten. Omdat wij eigen timmermannen, loodgieters, schilders, elektriciens en nog veel meer specialisten hebben kunnen wij sneller en efficiënter werken. Wij houden meer tijd over om samen met u, uw wensen te bespreken.

Contact opnemen     al onze diensten en producten

Vind hier snel de juiste vakman voor iedere klus

sitemap | contact hoger in Google dotsolutions