Bel ons op 0521-854800 of mail naar info@hometeam.nl

Inloggen derden portal

Groenonderhoud

In het weekend lekker in uw tuin van het zonnetje genieten, of in de pauze van uw drukke baan even een frisse neus halen in de kantoortuin. Het is bewezen dat regelmatig een frisse neus halen een positief effect heeft op de gezondheid. Daarbij is het plezierig om door een mooi aangelegde, goed bijgehouden groenvoorziening te wandelen. Een park of tuin onderhouden kost echter veel tijd en u heeft er allerlei speciale hulpmiddelen voor nodig. Daarom is het een stuk gemakkelijker om voor  uw groenonderhoud, particulier of collectief, een specialist in te schakelen. HomeTeam beschikt over een groot aantal professionele experts die u kunnen helpen bij uw groenonderhoud.

In goede banen leiden

Wanneer een perk of tuin is aangelegd, is het belangrijk de groenvoorziening daarna goed te onderhouden. Gebeurt dat niet, overwoekeren onkruid en planten de tuin en kunt u er niet meer echt van genieten. Het in goede banen leiden van het groen kost niet alleen veel tijd, maar vergt ook specialistische kennis van de verzorging van planten en bloemen. Om ervoor te zorgen dat uw tuin of publieke groenvoorziening mooi blijft in elk seizoen, schakelt u de specialisten op het gebied van groenonderhoud van HomeTeam in. Zij maken gebruik van het juiste materiaal, beschikken over de nodige vakkennis en hanteren een persoonlijke aanpak. Op die manier wordt uw groenproject tot in de puntjes onderhouden.

Meer weten?

Elke tuin en heg is uniek en behoeft dan ook niet altijd hetzelfde onderhoud. Daarom bekijken de groenexperts van HomeTeam elk geval apart en passen ze hier het onderhoud op aan. Zo kunt u uitgaan van een vakkundige en professionele kijk op verschillende projecten. Of u nu een afspraak wilt maken of per direct groenonderhoud nodig heeft, ons team staat voor u klaar. Wilt u daar meer over weten? Dan kunt u op werkdagen contact met ons opnemen via 0900 – 678 00 00 of via info@hometeam.nl.

Al onze diensten en producten  Contact opnemen

    

 

                                                 Onze diensten en producten

Het onderhoud aan uw vastgoed snel en vakkundig laten uitvoeren met zo min mogelijk kosten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met bijna 18 jaar ervaring en alle specialismen in huis, zijn wij een professionele partij voor uw vastgoedonderhoud. Bij het plannen van afspraken houden we rekening met de wensen van bewoners maar ook bij grotere projecten betrekken wij de bewoners al ruim van te voren zodat zij weten wat ze kunnen verwachten.

Naast onze vakmannen in loondienst beschikken wij over een grote groep franchisenemers en zijn wij sinds een paar jaar met diverse installatie en bouwkundige bedrijven een partnerschap aangegaan. Zo zijn wij goed in staat om te voldoen aan de vraag naar renovatie of seriematige projecten, kunnen we indien nodig direct opschalen en maken we gebruik van elkaars expertise en kwaliteit.

Contact opnemen     

 

sitemap | contact hoger in Google dotsolutions