Bel ons op 0521-854800 of mail naar info@hometeam.nl

Inloggen derden portal

Isoleren

Goede isolatie is van groot belang om een woning, appartement of complex leefbaar te maken. Is het gebouw slecht geventileerd, dan kan dit zorgen voor koude tocht, energieverlies en hoge rekeningen. Wilt u de wanden en daken isoleren, dan bent u bij HomeTeam aan het juiste adres voor projectmatig onderhoud. Wij zijn een dynamisch bedrijf dat zich bezighoudt met nieuwbouw-, verbouw- en renovatieprojecten aan woningen, appartementen, kantoor- en bedrijfspanden, scholen en zorgcomplexen. Kwaliteit en service zorgen ervoor dat uw opdracht bij ons in goede handen is.

Het belang van goede isolatie

Het isoleren van wanden en daken is een secuur proces. Goede isolatie zorgt ervoor dat het gebouw geen warmte verliest en ook de kosten laag blijven, doordat er minder gestookt hoeft te worden. Wilt u de spouw, daken of vloeren laten isoleren door een ervaren en deskundige partij, dan bent u bij HomeTeam op de juiste plek. Tevens kunnen wij de kruipruimten in het gebouw aanpakken, waardoor kleine kiertjes en ongeziene plekken goed zijn geïsoleerd. Of u nu een nieuwbouwproject heeft of een renovatieklus, HomeTeam verzorgt de isolatie geheel op maat. Onze specialisten kunnen bogen op jarenlange ervaring en houden hun kennis op peil door regelmatig actuele cursussen en trainingen te volgen. Kwaliteit staat dan ook voorop!

Al onze diensten en producten  Contact opnemen

Snelle service en professionele aanpak

HomeTeam is uw partner op het gebied van isolatieprojecten, groot en klein. Een snelle en betrokken informatie-uitwisseling maakt onze werkwijze professioneel en vertrouwd. Onze specialisten bestaan uit ervaren vakmannen en franchiseondernemers van gerenommeerde ondernemingen. Bij HomeTeam profiteert u van de vele voordelen: altijd telefonisch bereikbaar, een snelle service 24 uur per dag en 7 dagen per week, en alle benodigde technische oplossingen in huis. Ook als u advies wilt, is HomeTeam uw professionele partner. Op zoek naar isolatie-experts op maat? Neem dan direct contact met ons op!

    

 

                                                 Onze diensten en producten

Het onderhoud aan uw vastgoed snel en vakkundig laten uitvoeren met zo min mogelijk kosten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met bijna 18 jaar ervaring en alle specialismen in huis, zijn wij een professionele partij voor uw vastgoedonderhoud. Bij het plannen van afspraken houden we rekening met de wensen van bewoners maar ook bij grotere projecten betrekken wij de bewoners al ruim van te voren zodat zij weten wat ze kunnen verwachten.

Naast onze vakmannen in loondienst beschikken wij over een grote groep franchisenemers en zijn wij sinds een paar jaar met diverse installatie en bouwkundige bedrijven een partnerschap aangegaan. Zo zijn wij goed in staat om te voldoen aan de vraag naar renovatie of seriematige projecten, kunnen we indien nodig direct opschalen en maken we gebruik van elkaars expertise en kwaliteit.

Contact opnemen     

 

sitemap | contact hoger in Google dotsolutions