Bel ons op 0900 678 00 00 of mail naar info@hometeam.nl

Inloggen derden portal

Isoleren

Goede isolatie is van groot belang om een woning, appartement of complex leefbaar te maken. Is het gebouw slecht geventileerd, dan kan dit zorgen voor koude tocht, energieverlies en hoge rekeningen. Wilt u de wanden en daken isoleren, dan bent u bij HomeTeam aan het juiste adres voor projectmatig onderhoud. Wij zijn een dynamisch bedrijf dat zich bezighoudt met nieuwbouw-, verbouw- en renovatieprojecten aan woningen, appartementen, kantoor- en bedrijfspanden, scholen en zorgcomplexen. Kwaliteit en service zorgen ervoor dat uw opdracht bij ons in goede handen is.

Het belang van goede isolatie

Het isoleren van wanden en daken is een secuur proces. Goede isolatie zorgt ervoor dat het gebouw geen warmte verliest en ook de kosten laag blijven, doordat er minder gestookt hoeft te worden. Wilt u de spouw, daken of vloeren laten isoleren door een ervaren en deskundige partij, dan bent u bij HomeTeam op de juiste plek. Tevens kunnen wij de kruipruimten in het gebouw aanpakken, waardoor kleine kiertjes en ongeziene plekken goed zijn geïsoleerd. Of u nu een nieuwbouwproject heeft of een renovatieklus, HomeTeam verzorgt de isolatie geheel op maat. Onze specialisten kunnen bogen op jarenlange ervaring en houden hun kennis op peil door regelmatig actuele cursussen en trainingen te volgen. Kwaliteit staat dan ook voorop!

Al onze diensten en producten  Contact opnemen

Snelle service en professionele aanpak

HomeTeam is uw partner op het gebied van isolatieprojecten, groot en klein. Een snelle en betrokken informatie-uitwisseling maakt onze werkwijze professioneel en vertrouwd. Onze specialisten bestaan uit ervaren vakmannen en franchiseondernemers van gerenommeerde ondernemingen. Bij HomeTeam profiteert u van de vele voordelen: altijd telefonisch bereikbaar, een snelle service 24 uur per dag en 7 dagen per week, en alle benodigde technische oplossingen in huis. Ook als u advies wilt, is HomeTeam uw professionele partner. Op zoek naar isolatie-experts op maat? Neem dan direct contact met ons op!

Onze diensten en producten

HomeTeam heeft zelf alle bouwkundige en installatietechnische specialismen in huis

Alle vakspecialisten onder één dak is simpelweg handig. Het scheelt onze klanten zoekwerk naar de juiste aannemer, tijd en vaak ook kosten. Omdat wij eigen timmermannen, loodgieters, schilders, elektriciens en nog veel meer specialisten hebben kunnen wij sneller en efficiënter werken. Wij houden meer tijd over om samen met u, uw wensen te bespreken.

Contact opnemen     al onze diensten en producten

Vind hier snel de juiste vakman voor iedere klus

sitemap | contact hoger in Google dotsolutions