Bel ons op 0521-854800 of mail naar info@hometeam.nl

Inloggen derden portal

Woning isoleren Steenwijk

Laat u uw huis isoleren, dan laat u isolatiematerialen aanbrengen onder de vloer, onder het dak, tussen de muren en/of op andere plekken in huis. Deze isolatiematerialen zorgen ervoor dat er minder warmte verloren gaat, waardoor u minder gas hoeft te gebruiken. Ook zorgen de isolatiematerialen ervoor dat u minder tocht heeft en uw vochtproblemen verholpen worden, voor een beter wooncomfort. Direct een isolatiedeskundige inhuren om uw huis onder handen te laten nemen? HomeTeam heeft diverse isolatiedeskundigen uit Steenwijk en omgeving in het netwerk.

Een investering die u terugverdient

Natuurlijk kost het geld om isolatiematerialen aan te laten brengen in uw huis, maar deze investering verdient u wel terug. Door isolatiematerialen aan te laten brengen, gaat er namelijk minder warmte verloren door de vloer, door de muren, door het dak of door andere zwakke plekken in het pand. Dit betekent dat u minder hoeft te stoken, maar wel altijd een aangename temperatuur in huis heeft. Door de daling in de energierekening, bespaart u iedere maand een flinke som geld. Dit geld verdient de investering in de isolatie in feite terug. 

Daar komt nog bij dat een huis met betere isolatie een hogere waarde heeft. Verkoopt u uw huis, dan verdient u de investering in de isolatiematerialen gegarandeerd terug. 

Woning isoleren? HomeTeam staat voor u klaar

Bent u overtuigd en wilt u isolatiematerialen aan laten brengen in uw huis? Dan staat HomeTeam voor u klaar. In ons grote netwerk met bouwspecialisten vindt u vele isolatiedeskundigen uit Steenwijk en omgeving, die graag bij u langskomen om uw huis te onderzoeken en onder handen te nemen. Neemt u contact met ons op, dan brengen wij u in aanraking met de isolatiedeskundigen bij u in de buurt. Vragen? Dan kunt u ook contact opnemen.

Al onze diensten en producten  Contact opnemen

    

 

                                                 Onze diensten en producten

Het onderhoud aan uw vastgoed snel en vakkundig laten uitvoeren met zo min mogelijk kosten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met bijna 18 jaar ervaring en alle specialismen in huis, zijn wij een professionele partij voor uw vastgoedonderhoud. Bij het plannen van afspraken houden we rekening met de wensen van bewoners maar ook bij grotere projecten betrekken wij de bewoners al ruim van te voren zodat zij weten wat ze kunnen verwachten.

Naast onze vakmannen in loondienst beschikken wij over een grote groep franchisenemers en zijn wij sinds een paar jaar met diverse installatie en bouwkundige bedrijven een partnerschap aangegaan. Zo zijn wij goed in staat om te voldoen aan de vraag naar renovatie of seriematige projecten, kunnen we indien nodig direct opschalen en maken we gebruik van elkaars expertise en kwaliteit.

Contact opnemen     

 

sitemap | contact hoger in Google dotsolutions