Bel ons op 0521-854800 of mail naar info@hometeam.nl

Inloggen derden portal

Keuken vervangen Meppel

De gemiddelde keuken gaat vijftien tot twintig jaar mee bij normaal gebruik. Is uw keuken vijftien tot twintig jaar oud en bent u niet meer helemaal tevreden over de apparaten in de keuken en/of de uitstraling van de keuken? Dan raden wij u aan om in een nieuwe keuken te investeren.

Nieuwe apparaten en kastjes: huur een vakman in voor het plaatsen

Heeft u nieuwe apparaten en kastjes gekocht om uw oude keuken in Meppel te vervangen, dan bent u er nog niet. Nu moeten de oude apparaten en oude kastjes nog uit de kookruimte verwijderd worden, zodat de nieuwe exemplaren geplaatst kunnen worden. U kunt dit allemaal zelf doen, maar dit kost wel veel tijd en is bovendien niet gemakkelijk. Wilt u tijd en energie besparen en wilt u zeker weten dat uw nieuwe apparaten en kastjes op de juiste manier geplaatst worden? Laat de apparaten en kastjes dan vervangen door een vakman van HomeTeam uit Meppel.

Een vakman weet niet alleen precies hoe uw huidige apparaten en kastjes vervangen moeten worden, maar kan dit ook snel voor u regelen. Zo zit u slechts korte tijd zonder ruimte om te koken en kunt u uw nieuwe apparaten en kastjes zo snel mogelijk gebruiken.

Een vakman in Meppel inhuren: regel het via HomeTeam

HomeTeam heeft een groot netwerk met veel ervaren vakmannen uit heel Nederland, waaronder de plaats Meppel, maar ook Hoogeveen en Steenwijk. Onze vakmannen uit Meppel zijn gespecialiseerd in het vervangen van uw apparaten en kastjes in de kookruimte, maar kunnen ook andere klussen voor u oppakken. Wat voor projecten u ook heeft liggen om uw woning te verbeteren, uit te breiden of te onderhouden: onze vakmannen helpen u graag.

Meer weten? Neem dan contact met ons op, zodat wij al uw vragen kunnen beantwoorden over het vervangen van uw keuken, maar ook andere (onderhouds)werkzaamheden in en rondom uw huis of bedrijf.

Al onze diensten en producten  Contact opnemen

    

 

                                                 Onze diensten en producten

Het onderhoud aan uw vastgoed snel en vakkundig laten uitvoeren met zo min mogelijk kosten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met bijna 18 jaar ervaring en alle specialismen in huis, zijn wij een professionele partij voor uw vastgoedonderhoud. Bij het plannen van afspraken houden we rekening met de wensen van bewoners maar ook bij grotere projecten betrekken wij de bewoners al ruim van te voren zodat zij weten wat ze kunnen verwachten.

Naast onze vakmannen in loondienst beschikken wij over een grote groep franchisenemers en zijn wij sinds een paar jaar met diverse installatie en bouwkundige bedrijven een partnerschap aangegaan. Zo zijn wij goed in staat om te voldoen aan de vraag naar renovatie of seriematige projecten, kunnen we indien nodig direct opschalen en maken we gebruik van elkaars expertise en kwaliteit.

Contact opnemen     

 

sitemap | contact hoger in Google dotsolutions