Bel ons op 0521-854800 of mail naar info@hometeam.nl

Inloggen derden portal

Tegelzetten

Bent u op zoek naar een tegelzetter in Noord en Midden Nederland, die uw project op vakkundige wijze aanpakt? HomeTeam is uw partner op het gebied van onderhoudsprojecten en renovaties aan woningen, recreatiewoningen, gebouwen, flats, complexen en instellingen. Jarenlange ervaring zorgt ervoor dat onze specialisten u optimaal kunnen begeleiden bij het zetten van tegels. Zo bent u verzekerd van goede kwaliteit, een snelle service én van een alles-in-één aanpak.

Verschillende ruimtes betegelen

Het zetten van tegels is geen eenvoudige opgave en kost tijd en expertise. Tegels wilt u immers recht op de muur en grond hebben. Of u nu het toilet wilt betegelen, een badkamerruimte wilt aankleden of u in de keuken mooi tegelwerk wilt realiseren, HomeTeam brengt u in contact met de juiste specialisten. Ons team bestaat uit vakmensen die in vast dienstverband werken en zelfstandige ondernemers die als franchise bij ons zijn aangesloten. Om een duurzame klantrelatie aan te gaan, staan kwaliteit en service centraal. Een snelle service wordt dan ook gecombineerd met een vertrouwde aanpak en professionele werkwijze.

Al onze diensten en producten  Contact opnemen

Tegelzetten betekent maatwerk leveren

Wilt u op vakkundige wijze tegels laten plaatsen, tegels herstellen of renovatieprojecten laten uitvoeren door een specialist? Bij HomeTeam bent u aan het juiste adres voor maatwerk op het gebied van tegels. Daarbij ondersteunen wij u tot in de puntjes, van het kitten en het douchegarnituur tot het installeren van kranen en toiletten. Onze vakmannen en partners hebben ruime ervaring in hun vakgebied en kunnen zowel kleine onderhoudsopdrachten als grotere onderhoudsprojecten realiseren met het oog op kwaliteit, betrokkenheid en advies. Met een serviceonderhoud dat 7 dagen per week en 24 uur per dag bereikbaar is, bent u verzekerd van een persoonlijke benadering. Wilt u meer weten over tegelzetten en de mogelijkheden bespreken? Neem dan contact met ons op!

    

 

                                                 Onze diensten en producten

Het onderhoud aan uw vastgoed snel en vakkundig laten uitvoeren met zo min mogelijk kosten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met bijna 18 jaar ervaring en alle specialismen in huis, zijn wij een professionele partij voor uw vastgoedonderhoud. Bij het plannen van afspraken houden we rekening met de wensen van bewoners maar ook bij grotere projecten betrekken wij de bewoners al ruim van te voren zodat zij weten wat ze kunnen verwachten.

Naast onze vakmannen in loondienst beschikken wij over een grote groep franchisenemers en zijn wij sinds een paar jaar met diverse installatie en bouwkundige bedrijven een partnerschap aangegaan. Zo zijn wij goed in staat om te voldoen aan de vraag naar renovatie of seriematige projecten, kunnen we indien nodig direct opschalen en maken we gebruik van elkaars expertise en kwaliteit.

Contact opnemen     

 

sitemap | contact hoger in Google dotsolutions