Bel ons op 0900 678 00 00 of mail naar info@hometeam.nl

Inloggen derden portal

Tegelzetten

Bent u op zoek naar een tegelzetter in Noord en Midden Nederland, die uw project op vakkundige wijze aanpakt? HomeTeam is uw partner op het gebied van onderhoudsprojecten en renovaties aan woningen, recreatiewoningen, gebouwen, flats, complexen en instellingen. Jarenlange ervaring zorgt ervoor dat onze specialisten u optimaal kunnen begeleiden bij het zetten van tegels. Zo bent u verzekerd van goede kwaliteit, een snelle service én van een alles-in-één aanpak.

Verschillende ruimtes betegelen

Het zetten van tegels is geen eenvoudige opgave en kost tijd en expertise. Tegels wilt u immers recht op de muur en grond hebben. Of u nu het toilet wilt betegelen, een badkamerruimte wilt aankleden of u in de keuken mooi tegelwerk wilt realiseren, HomeTeam brengt u in contact met de juiste specialisten. Ons team bestaat uit vakmensen die in vast dienstverband werken en zelfstandige ondernemers die als franchise bij ons zijn aangesloten. Om een duurzame klantrelatie aan te gaan, staan kwaliteit en service centraal. Een snelle service wordt dan ook gecombineerd met een vertrouwde aanpak en professionele werkwijze.

Al onze diensten en producten  Contact opnemen

Tegelzetten betekent maatwerk leveren

Wilt u op vakkundige wijze tegels laten plaatsen, tegels herstellen of renovatieprojecten laten uitvoeren door een specialist? Bij HomeTeam bent u aan het juiste adres voor maatwerk op het gebied van tegels. Daarbij ondersteunen wij u tot in de puntjes, van het kitten en het douchegarnituur tot het installeren van kranen en toiletten. Onze vakmannen en partners hebben ruime ervaring in hun vakgebied en kunnen zowel kleine onderhoudsopdrachten als grotere onderhoudsprojecten realiseren met het oog op kwaliteit, betrokkenheid en advies. Met een serviceonderhoud dat 7 dagen per week en 24 uur per dag bereikbaar is, bent u verzekerd van een persoonlijke benadering. Wilt u meer weten over tegelzetten en de mogelijkheden bespreken? Neem dan contact met ons op!

Onze diensten en producten

HomeTeam heeft zelf alle bouwkundige en installatietechnische specialismen in huis

Alle vakspecialisten onder één dak is simpelweg handig. Het scheelt onze klanten zoekwerk naar de juiste aannemer, tijd en vaak ook kosten. Omdat wij eigen timmermannen, loodgieters, schilders, elektriciens en nog veel meer specialisten hebben kunnen wij sneller en efficiënter werken. Wij houden meer tijd over om samen met u, uw wensen te bespreken.

Contact opnemen     al onze diensten en producten

Vind hier snel de juiste vakman voor iedere klus

sitemap | contact hoger in Google dotsolutions