Bel ons op 0900 678 00 00 of mail naar info@hometeam.nl

Inloggen derden portal

Tegel zetten

Wilt u verschillende ruimtes laten betegelen? Tegel zetten kost redelijk wat tijd en is zeker geen gemakkelijke opgave. U wilt uw tegels immers recht op uw muur en grond geplaatst zien worden. Hoe zorgt u er nu voor dat u zeker weet dat uw ruimte(s) goed betegeld worden? HomeTeam brengt u in contact met de juiste specialisten. Of u nu een toilet wilt betegelen, een badkamerruimte wilt aankleden of uw keuken van mooi tegelwerk wilt voorzien, HomeTeam heeft het allemaal in huis.

Ons team

Ons team bestaat uit vakmensen die in vast dienstverband werken en zelfstandige ondernemers die als franchisenemer bij ons zijn aangesloten. Jarenlange ervaring zorgt ervoor dat onze specialisten u optimaal kunnen begeleiden bij het zetten van tegels. Zo bent u verzekerd van goede kwaliteit, een snelle service en van een alles-in-één-aanpak. Bij het aangaan van een duurzame klantrelatie staan kwaliteit en service centraal. Combineer dit met een vertrouwde aanpak en een professionele werkwijze en u heeft ons team samengevat in een notendop. Tegel zetten laat u doen door HomeTeam.

Tegel zetten door middel van vakmanschap

HomeTeam garandeert u maatwerk op het gebied van tegel zetten. Wij ondersteunen u tot in de puntjes, van het kitten tot het voegen. Onze vakmannen hebben veel ervaring in hun vakgebied en kunnen zowel kleine als grote onderhoudsopdrachten realiseren. Dit wordt te allen tijde gedaan met veel kwaliteit en betrokkenheid.

Wilt u één of meerdere wanden of ruimtes laten betegelen?? Zoekt u een betrouwbare en vakkundige tegelzetter? Neem dan contact op met HomeTeam. U kunt onze afdeling Klantadvies bereiken via de mail: info@hometeam.nl en via de telefoon: 0900-6780000. U kunt ook het contactformulier op onze contactpagina invullen. Wij geven altijd binnen 24 uur een reactie.

Al onze diensten en producten  Contact opnemen

Onze diensten en producten

HomeTeam heeft zelf alle bouwkundige en installatietechnische specialismen in huis

Alle vakspecialisten onder één dak is simpelweg handig. Het scheelt onze klanten zoekwerk naar de juiste aannemer, tijd en vaak ook kosten. Omdat wij eigen timmermannen, loodgieters, schilders, elektriciens en nog veel meer specialisten hebben kunnen wij sneller en efficiënter werken. Wij houden meer tijd over om samen met u, uw wensen te bespreken.

Contact opnemen     al onze diensten en producten

Vind hier snel de juiste vakman voor iedere klus

sitemap | contact hoger in Google dotsolutions