Bel ons op 0521-854800 of mail naar info@hometeam.nl

Inloggen derden portal

Tegel zetten

Wilt u verschillende ruimtes laten betegelen? Tegel zetten kost redelijk wat tijd en is zeker geen gemakkelijke opgave. U wilt uw tegels immers recht op uw muur en grond geplaatst zien worden. Hoe zorgt u er nu voor dat u zeker weet dat uw ruimte(s) goed betegeld worden? HomeTeam brengt u in contact met de juiste specialisten. Of u nu een toilet wilt betegelen, een badkamerruimte wilt aankleden of uw keuken van mooi tegelwerk wilt voorzien, HomeTeam heeft het allemaal in huis.

Ons team

Ons team bestaat uit vakmensen die in vast dienstverband werken en zelfstandige ondernemers die als franchisenemer bij ons zijn aangesloten. Jarenlange ervaring zorgt ervoor dat onze specialisten u optimaal kunnen begeleiden bij het zetten van tegels. Zo bent u verzekerd van goede kwaliteit, een snelle service en van een alles-in-één-aanpak. Bij het aangaan van een duurzame klantrelatie staan kwaliteit en service centraal. Combineer dit met een vertrouwde aanpak en een professionele werkwijze en u heeft ons team samengevat in een notendop. Tegel zetten laat u doen door HomeTeam.

Tegel zetten door middel van vakmanschap

HomeTeam garandeert u maatwerk op het gebied van tegel zetten. Wij ondersteunen u tot in de puntjes, van het kitten tot het voegen. Onze vakmannen hebben veel ervaring in hun vakgebied en kunnen zowel kleine als grote onderhoudsopdrachten realiseren. Dit wordt te allen tijde gedaan met veel kwaliteit en betrokkenheid.

Wilt u één of meerdere wanden of ruimtes laten betegelen?? Zoekt u een betrouwbare en vakkundige tegelzetter? Neem dan contact op met HomeTeam. U kunt onze afdeling Klantadvies bereiken via de mail: info@hometeam.nl en via de telefoon: 0900-6780000. U kunt ook het contactformulier op onze contactpagina invullen. Wij geven altijd binnen 24 uur een reactie.

Al onze diensten en producten  Contact opnemen

    

 

                                                 Onze diensten en producten

Het onderhoud aan uw vastgoed snel en vakkundig laten uitvoeren met zo min mogelijk kosten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met bijna 18 jaar ervaring en alle specialismen in huis, zijn wij een professionele partij voor uw vastgoedonderhoud. Bij het plannen van afspraken houden we rekening met de wensen van bewoners maar ook bij grotere projecten betrekken wij de bewoners al ruim van te voren zodat zij weten wat ze kunnen verwachten.

Naast onze vakmannen in loondienst beschikken wij over een grote groep franchisenemers en zijn wij sinds een paar jaar met diverse installatie en bouwkundige bedrijven een partnerschap aangegaan. Zo zijn wij goed in staat om te voldoen aan de vraag naar renovatie of seriematige projecten, kunnen we indien nodig direct opschalen en maken we gebruik van elkaars expertise en kwaliteit.

Contact opnemen     

 

sitemap | contact hoger in Google dotsolutions