Bel ons op 0900 678 00 00 of mail naar info@hometeam.nl

Inloggen derden portal

Tegels zetten

Is uw tegelwerk ernstig beschadigd? Dan is een reparatie vaak niet voldoende om de boel er weer netjes uit te laten zien. In dit geval kunt u het tegelwerk beter laten vervangen. HomeTeam heeft ervaren tegelzetters in dienst die dit voor u kunnen doen. Wij zetten niet alleen nieuwe maar verwijderen het oude tegelwerk ook graag voor u.

In de keuken, de badkamer of het toilet

Het maakt niet uit in welke ruimte u nieuw tegelwerk wil laten plaatsen. De experts van HomeTeam kunnen uw tegelwerk vervangen of nieuw plaatsen in de keuken, maar ook in de badkamer of in het toilet. Ook maakt het niet uit welk oppervlak u wil laten betegelen. Onze experts kunnen uw vloer voorzien van nieuw tegelwerk, maar het is ook mogelijk uw wand te betegelen. Uiteraard kunt u er ook voor kiezen de vloer en de wand te laten betegelen door onze expert.

Voor alle soorten tegels

Onze bouwexperts hebben jarenlange ervaring met het plaatsen van nieuw tegelwerk. Door hun kennis van het vak zijn zij in staat alle soorten tegelwerk netjes te plaatsen. Van kleine mozaïektegeltjes tot grote natuurtegels: onze experts gaan geen enkele uitdaging uit de weg.

 

De garantie op een mooi eindresultaat

Bij HomeTeam heeft u altijd de garantie op een mooi eindresultaat. Niet alleen omdat onze experts al jaren actief zijn in het vak, maar ook omdat zij pas naar huis gaan als u voor honderd procent tevreden bent. Wilt u meer weten over onze dienstverlening, de experts die voor HomeTeam werken of onze tarieven? Neem dan gerust contact met ons op. Ook als u in contact wil komen met een tegelzetter, kunt u contact opnemen.

Al onze diensten en producten  Contact opnemen

Onze diensten en producten

HomeTeam heeft zelf alle bouwkundige en installatietechnische specialismen in huis

Alle vakspecialisten onder één dak is simpelweg handig. Het scheelt onze klanten zoekwerk naar de juiste aannemer, tijd en vaak ook kosten. Omdat wij eigen timmermannen, loodgieters, schilders, elektriciens en nog veel meer specialisten hebben kunnen wij sneller en efficiënter werken. Wij houden meer tijd over om samen met u, uw wensen te bespreken.

Contact opnemen     al onze diensten en producten

Vind hier snel de juiste vakman voor iedere klus

sitemap | contact hoger in Google dotsolutions