Bel ons op 0521-854800 of mail naar info@hometeam.nl

Inloggen derden portal

Tegels zetten

Is uw tegelwerk ernstig beschadigd? Dan is een reparatie vaak niet voldoende om de boel er weer netjes uit te laten zien. In dit geval kunt u het tegelwerk beter laten vervangen. HomeTeam heeft ervaren tegelzetters in dienst die dit voor u kunnen doen. Wij zetten niet alleen nieuwe maar verwijderen het oude tegelwerk ook graag voor u.

In de keuken, de badkamer of het toilet

Het maakt niet uit in welke ruimte u nieuw tegelwerk wil laten plaatsen. De experts van HomeTeam kunnen uw tegelwerk vervangen of nieuw plaatsen in de keuken, maar ook in de badkamer of in het toilet. Ook maakt het niet uit welk oppervlak u wil laten betegelen. Onze experts kunnen uw vloer voorzien van nieuw tegelwerk, maar het is ook mogelijk uw wand te betegelen. Uiteraard kunt u er ook voor kiezen de vloer en de wand te laten betegelen door onze expert.

Voor alle soorten tegels

Onze bouwexperts hebben jarenlange ervaring met het plaatsen van nieuw tegelwerk. Door hun kennis van het vak zijn zij in staat alle soorten tegelwerk netjes te plaatsen. Van kleine mozaïektegeltjes tot grote natuurtegels: onze experts gaan geen enkele uitdaging uit de weg.

 

De garantie op een mooi eindresultaat

Bij HomeTeam heeft u altijd de garantie op een mooi eindresultaat. Niet alleen omdat onze experts al jaren actief zijn in het vak, maar ook omdat zij pas naar huis gaan als u voor honderd procent tevreden bent. Wilt u meer weten over onze dienstverlening, de experts die voor HomeTeam werken of onze tarieven? Neem dan gerust contact met ons op. Ook als u in contact wil komen met een tegelzetter, kunt u contact opnemen.

Al onze diensten en producten  Contact opnemen

    

 

                                                 Onze diensten en producten

Het onderhoud aan uw vastgoed snel en vakkundig laten uitvoeren met zo min mogelijk kosten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met bijna 18 jaar ervaring en alle specialismen in huis, zijn wij een professionele partij voor uw vastgoedonderhoud. Bij het plannen van afspraken houden we rekening met de wensen van bewoners maar ook bij grotere projecten betrekken wij de bewoners al ruim van te voren zodat zij weten wat ze kunnen verwachten.

Naast onze vakmannen in loondienst beschikken wij over een grote groep franchisenemers en zijn wij sinds een paar jaar met diverse installatie en bouwkundige bedrijven een partnerschap aangegaan. Zo zijn wij goed in staat om te voldoen aan de vraag naar renovatie of seriematige projecten, kunnen we indien nodig direct opschalen en maken we gebruik van elkaars expertise en kwaliteit.

Contact opnemen     

 

sitemap | contact hoger in Google dotsolutions