Bel ons op 0900 678 00 00 of mail naar info@hometeam.nl

Inloggen derden portal

Tegels zetten Hoogeveen

Zijn de tegels in uw keuken, badkamer of toiletruimte aan vervanging toe? Dan kunt u ervoor kiezen de keuken, de badkamer of het toilet zelf te betegelen, maar u kunt deze klus ook aan een expert uitbesteden. HomeTeam koppelt u graag aan een tegelzetter uit Hoogeveen om uw nieuwe tegelwerk vakkundig én snel te plaatsen. Voor u het weet, ziet het tegelwerk er weer op en top netjes uit.

Van mozaïektegels tot natuurstenen

De tegelzetters van HomeTeam kunnen met alle soorten tegels werken. Denk hierbij aan kleine mozaïektegeltjes, maar ook aan grote natuurstenen. Ook als u specifieke wensen heeft voor het plaatsen van uw nieuwe tegelwerk, kan onze tegelzetter u helpen. De expert luistert naar uw wensen en zorgt ervoor dat het eindresultaat helemaal aan uw verwachtingen voldoet.

Vakkundig en snel uw tegelwerk zetten

Al onze tegelzetters hebben jaren ervaring in het vak. Zij kunnen alle soorten stenen netjes plaatsen, in iedere mogelijke ruimte en op ieder mogelijk oppervlak. Ook werken onze tegelzetters erg snel. U hoeft niet dagen te wachten voor u uw keuken, badkamer of toilet weer kunt gebruiken, maar u ziet snel het prachtige eindresultaat dat onze tegelzetter kan opleveren.

 

Direct een HomeTeam expert inhuren

Wilt u uw keuken, badkamer of toilet opnieuw laten betegelen, zodat deze ruimte er weer netjes en representatief uit ziet? Dan kunt u contact met ons opnemen. Wij koppelen u graag aan een HomeTeam tegelzetter bij u in de buurt. Voor u het weet, is uw keuken, badkamer of toilet weer voorzien van nieuw tegelwerk. 

Al onze diensten en producten  Contact opnemen

Onze diensten en producten

HomeTeam heeft zelf alle bouwkundige en installatietechnische specialismen in huis

Alle vakspecialisten onder één dak is simpelweg handig. Het scheelt onze klanten zoekwerk naar de juiste aannemer, tijd en vaak ook kosten. Omdat wij eigen timmermannen, loodgieters, schilders, elektriciens en nog veel meer specialisten hebben kunnen wij sneller en efficiënter werken. Wij houden meer tijd over om samen met u, uw wensen te bespreken.

Contact opnemen     al onze diensten en producten

Vind hier snel de juiste vakman voor iedere klus

sitemap | contact hoger in Google dotsolutions