Bel ons op 0521-854800 of mail naar info@hometeam.nl

Inloggen derden portal

Tegels zetten Hoogeveen

Zijn de tegels in uw keuken, badkamer of toiletruimte aan vervanging toe? Dan kunt u ervoor kiezen de keuken, de badkamer of het toilet zelf te betegelen, maar u kunt deze klus ook aan een expert uitbesteden. HomeTeam koppelt u graag aan een tegelzetter uit Hoogeveen om uw nieuwe tegelwerk vakkundig én snel te plaatsen. Voor u het weet, ziet het tegelwerk er weer op en top netjes uit.

Van mozaïektegels tot natuurstenen

De tegelzetters van HomeTeam kunnen met alle soorten tegels werken. Denk hierbij aan kleine mozaïektegeltjes, maar ook aan grote natuurstenen. Ook als u specifieke wensen heeft voor het plaatsen van uw nieuwe tegelwerk, kan onze tegelzetter u helpen. De expert luistert naar uw wensen en zorgt ervoor dat het eindresultaat helemaal aan uw verwachtingen voldoet.

Vakkundig en snel uw tegelwerk zetten

Al onze tegelzetters hebben jaren ervaring in het vak. Zij kunnen alle soorten stenen netjes plaatsen, in iedere mogelijke ruimte en op ieder mogelijk oppervlak. Ook werken onze tegelzetters erg snel. U hoeft niet dagen te wachten voor u uw keuken, badkamer of toilet weer kunt gebruiken, maar u ziet snel het prachtige eindresultaat dat onze tegelzetter kan opleveren.

 

Direct een HomeTeam expert inhuren

Wilt u uw keuken, badkamer of toilet opnieuw laten betegelen, zodat deze ruimte er weer netjes en representatief uit ziet? Dan kunt u contact met ons opnemen. Wij koppelen u graag aan een HomeTeam tegelzetter bij u in de buurt. Voor u het weet, is uw keuken, badkamer of toilet weer voorzien van nieuw tegelwerk. 

Al onze diensten en producten  Contact opnemen

    

 

                                                 Onze diensten en producten

Het onderhoud aan uw vastgoed snel en vakkundig laten uitvoeren met zo min mogelijk kosten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met bijna 18 jaar ervaring en alle specialismen in huis, zijn wij een professionele partij voor uw vastgoedonderhoud. Bij het plannen van afspraken houden we rekening met de wensen van bewoners maar ook bij grotere projecten betrekken wij de bewoners al ruim van te voren zodat zij weten wat ze kunnen verwachten.

Naast onze vakmannen in loondienst beschikken wij over een grote groep franchisenemers en zijn wij sinds een paar jaar met diverse installatie en bouwkundige bedrijven een partnerschap aangegaan. Zo zijn wij goed in staat om te voldoen aan de vraag naar renovatie of seriematige projecten, kunnen we indien nodig direct opschalen en maken we gebruik van elkaars expertise en kwaliteit.

Contact opnemen     

 

sitemap | contact hoger in Google dotsolutions