Bel ons op 0900 678 00 00 of mail naar info@hometeam.nl

Inloggen derden portal

Tegels zetten Meppel

U bent op zoek naar een vakkundige tegelzetter in Meppel en omgeving? Dan bent u bij HomeTeam aan het juiste adres. Ook in Meppel en omgeving zijn onze gecertificeerde tegelzetters in te zetten. Wilt u nieuwe tegels laten zetten in uw keuken, badkamer en/of toilet? Dan bent u bij HomeTeam aan het juiste adres. Wij koppelen u graag aan een vakkundige tegelzetter bij u in de buurt.

Oud tegelwerk laten vervangen

Ziet het tegelwerk in de keuken, in de badkamer of in het toilet er niet meer zo netjes uit, bijvoorbeeld door vele beschadigingen of door slijtage? Dan kunt u het oude tegelwerk laten vervangen. HomeTeam heeft diverse tegelzetters in het netwerk die de oude tegels eerst vakkundig verwijderen, om vervolgens uiterst nauwkeurig nieuwe te plaatsen. Na het vervangen van uw oude tegelwerk ziet uw keuken of badkamer er weer als nieuw uit.

Nieuw tegelwerk laten plaatsen

Heeft u net een nieuwe keuken, een nieuwe badkamer of een nieuw toilet laten plaatsen en moet er nog tegelwerk in de betreffende ruimte komen? Dan kunnen wij u helpen. Van kleine tegeltjes tot grote natuurtegels: onze tegelzetters kunnen alle soorten tegelwerk plaatsen en gaan geen enkele uitdaging uit de weg.

 

HomeTeam: de garantie op een mooi resultaat

Bij HomeTeam heeft u de garantie op een mooi eindresultaat. Niet alleen omdat wij enkel met ervaren tegelzetters werken, maar ook omdat onze tegelzetters op en top klantvriendelijk zijn. Pas als u helemaal tevreden bent met het eindresultaat, gaat de tegelzetter naar huis. Bij HomeTeam bent u dan ook altijd een tevreden klant. Wilt u meer weten over het plaatsen van nieuw tegelwerk door HomeTeam? Neem dan gerust contact met ons op. Ook als u direct in contact wil komen met een tegelzetter uit Meppel of de omgeving van deze woonplaats, staan wij voor u klaar. 

Al onze diensten en producten  Contact opnemen

Onze diensten en producten

HomeTeam heeft zelf alle bouwkundige en installatietechnische specialismen in huis

Alle vakspecialisten onder één dak is simpelweg handig. Het scheelt onze klanten zoekwerk naar de juiste aannemer, tijd en vaak ook kosten. Omdat wij eigen timmermannen, loodgieters, schilders, elektriciens en nog veel meer specialisten hebben kunnen wij sneller en efficiënter werken. Wij houden meer tijd over om samen met u, uw wensen te bespreken.

Contact opnemen     al onze diensten en producten

Vind hier snel de juiste vakman voor iedere klus

sitemap | contact hoger in Google dotsolutions