Bel ons op 0521-854800 of mail naar info@hometeam.nl

Inloggen derden portal

Tegels zetten Meppel

U bent op zoek naar een vakkundige tegelzetter in Meppel en omgeving? Dan bent u bij HomeTeam aan het juiste adres. Ook in Meppel en omgeving zijn onze gecertificeerde tegelzetters in te zetten. Wilt u nieuwe tegels laten zetten in uw keuken, badkamer en/of toilet? Dan bent u bij HomeTeam aan het juiste adres. Wij koppelen u graag aan een vakkundige tegelzetter bij u in de buurt.

Oud tegelwerk laten vervangen

Ziet het tegelwerk in de keuken, in de badkamer of in het toilet er niet meer zo netjes uit, bijvoorbeeld door vele beschadigingen of door slijtage? Dan kunt u het oude tegelwerk laten vervangen. HomeTeam heeft diverse tegelzetters in het netwerk die de oude tegels eerst vakkundig verwijderen, om vervolgens uiterst nauwkeurig nieuwe te plaatsen. Na het vervangen van uw oude tegelwerk ziet uw keuken of badkamer er weer als nieuw uit.

Nieuw tegelwerk laten plaatsen

Heeft u net een nieuwe keuken, een nieuwe badkamer of een nieuw toilet laten plaatsen en moet er nog tegelwerk in de betreffende ruimte komen? Dan kunnen wij u helpen. Van kleine tegeltjes tot grote natuurtegels: onze tegelzetters kunnen alle soorten tegelwerk plaatsen en gaan geen enkele uitdaging uit de weg.

 

HomeTeam: de garantie op een mooi resultaat

Bij HomeTeam heeft u de garantie op een mooi eindresultaat. Niet alleen omdat wij enkel met ervaren tegelzetters werken, maar ook omdat onze tegelzetters op en top klantvriendelijk zijn. Pas als u helemaal tevreden bent met het eindresultaat, gaat de tegelzetter naar huis. Bij HomeTeam bent u dan ook altijd een tevreden klant. Wilt u meer weten over het plaatsen van nieuw tegelwerk door HomeTeam? Neem dan gerust contact met ons op. Ook als u direct in contact wil komen met een tegelzetter uit Meppel of de omgeving van deze woonplaats, staan wij voor u klaar. 

Al onze diensten en producten  Contact opnemen

    

 

                                                 Onze diensten en producten

Het onderhoud aan uw vastgoed snel en vakkundig laten uitvoeren met zo min mogelijk kosten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met bijna 18 jaar ervaring en alle specialismen in huis, zijn wij een professionele partij voor uw vastgoedonderhoud. Bij het plannen van afspraken houden we rekening met de wensen van bewoners maar ook bij grotere projecten betrekken wij de bewoners al ruim van te voren zodat zij weten wat ze kunnen verwachten.

Naast onze vakmannen in loondienst beschikken wij over een grote groep franchisenemers en zijn wij sinds een paar jaar met diverse installatie en bouwkundige bedrijven een partnerschap aangegaan. Zo zijn wij goed in staat om te voldoen aan de vraag naar renovatie of seriematige projecten, kunnen we indien nodig direct opschalen en maken we gebruik van elkaars expertise en kwaliteit.

Contact opnemen     

 

sitemap | contact hoger in Google dotsolutions