Bel ons op 0900 678 00 00 of mail naar info@hometeam.nl

Inloggen derden portal

WMO

Volgens de Wet maatschappelijke ondersteuning (WMO) moeten gemeenten ervoor zorgen dat mensen zo lang mogelijk thuis kunnen blijven wonen. Dat is makkelijker gezegd dan gedaan, want om langer thuis te kunnen blijven wonen, zullen enige aanpassingen gedaan moeten worden. Daarvoor kunt u prima bij HomeTeam terecht. Omdat wij beschikken over tal van experts uit verschillende vakgebieden, kunnen we u met allerlei aanpassingen helpen. Denk eens aan wandbeugels, badkameraccessoires, zitondersteuning, antisliplagen en aanpassingen aan badkamers en toiletten. Ook aanbouw-, uitbouw- en verbouwwerkzaamheden behoren tot de mogelijkheden, inclusief het verhogen of verlagen van bepaalde drempels of andere delen van de woning. Hierdoor kunt u door de combinatie van de WMO en de vakkundigheid van HomeTeam nu nog langer thuis blijven wonen, zonder dat u in uw doen of laten wordt beperkt.

WMO in de praktijk

De specialisten van HomeTeam bezitten kennis en ervaring en kunnen u dan ook uitstekend helpen bij het aanpassen van de woning, maar ook bij eventuele aanbouw- of verbouwwerkzaamheden. Zo kunnen wij ervoor gezorgd worden dat er voortaan op de begane grond kan worden geslapen en kan de badkamer zo aangepast worden dat men hier langer van kan blijven genieten. Datzelfde geldt voor veel andere facetten van de woning.

Hulp op maat van HomeTeam

De ene keer is een kleine aanpassing nodig, de andere keer moet een hele verdieping worden verbouwd. Bij HomeTeam bieden we hulp op maat en blijft u als klant in het middelpunt staan. Een persoonlijke, vakkundig aanpak is benodigd om u langer zonder moeite in uw woning te kunnen laten wonen. De specialisten van HomeTeam realiseren dit graag voor u.

Al onze diensten en producten  Contact opnemen

Onze diensten en producten

HomeTeam heeft zelf alle bouwkundige en installatietechnische specialismen in huis

Alle vakspecialisten onder één dak is simpelweg handig. Het scheelt onze klanten zoekwerk naar de juiste aannemer, tijd en vaak ook kosten. Omdat wij eigen timmermannen, loodgieters, schilders, elektriciens en nog veel meer specialisten hebben kunnen wij sneller en efficiënter werken. Wij houden meer tijd over om samen met u, uw wensen te bespreken.

Contact opnemen     al onze diensten en producten

Vind hier snel de juiste vakman voor iedere klus

sitemap | contact hoger in Google dotsolutions