Bel ons op 0521-854800 of mail naar info@hometeam.nl

Inloggen derden portal

WMO

Volgens de Wet maatschappelijke ondersteuning (WMO) moeten gemeenten ervoor zorgen dat mensen zo lang mogelijk thuis kunnen blijven wonen. Dat is makkelijker gezegd dan gedaan, want om langer thuis te kunnen blijven wonen, zullen enige aanpassingen gedaan moeten worden. Daarvoor kunt u prima bij HomeTeam terecht. Omdat wij beschikken over tal van experts uit verschillende vakgebieden, kunnen we u met allerlei aanpassingen helpen. Denk eens aan wandbeugels, badkameraccessoires, zitondersteuning, antisliplagen en aanpassingen aan badkamers en toiletten. Ook aanbouw-, uitbouw- en verbouwwerkzaamheden behoren tot de mogelijkheden, inclusief het verhogen of verlagen van bepaalde drempels of andere delen van de woning. Hierdoor kunt u door de combinatie van de WMO en de vakkundigheid van HomeTeam nu nog langer thuis blijven wonen, zonder dat u in uw doen of laten wordt beperkt.

WMO in de praktijk

De specialisten van HomeTeam bezitten kennis en ervaring en kunnen u dan ook uitstekend helpen bij het aanpassen van de woning, maar ook bij eventuele aanbouw- of verbouwwerkzaamheden. Zo kunnen wij ervoor gezorgd worden dat er voortaan op de begane grond kan worden geslapen en kan de badkamer zo aangepast worden dat men hier langer van kan blijven genieten. Datzelfde geldt voor veel andere facetten van de woning.

Hulp op maat van HomeTeam

De ene keer is een kleine aanpassing nodig, de andere keer moet een hele verdieping worden verbouwd. Bij HomeTeam bieden we hulp op maat en blijft u als klant in het middelpunt staan. Een persoonlijke, vakkundig aanpak is benodigd om u langer zonder moeite in uw woning te kunnen laten wonen. De specialisten van HomeTeam realiseren dit graag voor u.

Al onze diensten en producten  Contact opnemen

    

 

                                                 Onze diensten en producten

Het onderhoud aan uw vastgoed snel en vakkundig laten uitvoeren met zo min mogelijk kosten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met bijna 18 jaar ervaring en alle specialismen in huis, zijn wij een professionele partij voor uw vastgoedonderhoud. Bij het plannen van afspraken houden we rekening met de wensen van bewoners maar ook bij grotere projecten betrekken wij de bewoners al ruim van te voren zodat zij weten wat ze kunnen verwachten.

Naast onze vakmannen in loondienst beschikken wij over een grote groep franchisenemers en zijn wij sinds een paar jaar met diverse installatie en bouwkundige bedrijven een partnerschap aangegaan. Zo zijn wij goed in staat om te voldoen aan de vraag naar renovatie of seriematige projecten, kunnen we indien nodig direct opschalen en maken we gebruik van elkaars expertise en kwaliteit.

Contact opnemen     

 

sitemap | contact hoger in Google dotsolutions