Bel ons op 0521-854800 of mail naar info@hometeam.nl

Inloggen derden portal

Tuin bestraten Steenwijk

U wilt stenen laten aanleggen in uw tuin, maar u heeft geen zin en/of tijd om dit zelf te doen. In dit geval staat HomeTeam voor u klaar. Wij koppelen u graag aan een hovenier in Steenwijk en omgeving, die uw tuin snel, vakkundig en uiteraard netjes kan bestraten voor een aantrekkelijke prijs. 

Verschillende soorten bestrating mogelijk

De hoveniers die aangesloten zijn bij het netwerk van HomeTeam, hebben stuk voor stuk jaren ervaring in het vak. Door hun jarenlange ervaring, kunnen zij met alle soorten bestrating werken. Wilt u een grindpad aan laten leggen in de buitenruimte, dan kan HomeTeam u met meerdere hoveniers in uw omgeving koppelen die dit voor u kunnen doen. Wilt u klinkers in de buitenruimte laten leggen, dan kunnen wij u ook helpen. Zelfs als u een kwetsbare natuursteen in de buitenruimte wil laten leggen, is dit mogelijk. 

En heeft u advies nodig over de juiste steen voor uw buitenruimte? Dan koppelen wij u graag aan een hovenier die u kan helpen uw nieuwe buitenruimte vorm te geven en de juiste bestrating te kiezen.

Vind een ervaren hovenier bij u in de buurt

Wilt u uw buitenruimte een make-over geven? Dan helpen wij u graag door u aan een hovenier in de buurt te koppelen. Of u nu in Steenwijk woont of net buiten deze stad woonachtig bent: wij vinden een hovenier die u snel kan helpen. En wilt u meerdere klussen uit laten voeren in de buitenruimte, dan is dit uiteraard ook mogelijk. Onze hoveniers kunnen bijvoorbeeld ook bomen plaatsen, bloemen en planten neerzetten en een vijver aanleggen.

Heeft u vragen over onze dienstverlening of over onze hoeveniers? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag door uw vragen te beantwoorden.

Al onze diensten en producten  Contact opnemen

    

 

                                                 Onze diensten en producten

Het onderhoud aan uw vastgoed snel en vakkundig laten uitvoeren met zo min mogelijk kosten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met bijna 18 jaar ervaring en alle specialismen in huis, zijn wij een professionele partij voor uw vastgoedonderhoud. Bij het plannen van afspraken houden we rekening met de wensen van bewoners maar ook bij grotere projecten betrekken wij de bewoners al ruim van te voren zodat zij weten wat ze kunnen verwachten.

Naast onze vakmannen in loondienst beschikken wij over een grote groep franchisenemers en zijn wij sinds een paar jaar met diverse installatie en bouwkundige bedrijven een partnerschap aangegaan. Zo zijn wij goed in staat om te voldoen aan de vraag naar renovatie of seriematige projecten, kunnen we indien nodig direct opschalen en maken we gebruik van elkaars expertise en kwaliteit.

Contact opnemen     

 

sitemap | contact hoger in Google dotsolutions