Bel ons op 0521-854800 of mail naar info@hometeam.nl

Inloggen derden portal

Vloertegels leggen

HomeTeam betreft een netwerk van bouwspecialisten die actief zijn in alle provincies van het land. Heeft u een bouwproject liggen dat u graag uit wil laten voeren door een expert? Dan kunt u bij HomeTeam terecht om de juiste bouwspecialist in te huren voor uw klus. HomeTeam brengt u in aanraking met ervaren bouwspecialisten voor verschillende soorten bouwprojecten, waaronder het op professionele wijze leggen van vloertegels. 

Vloertegels leggen door een expert

U kunt de nieuwe vloertegels voor uw woning zelf leggen, maar dan is de kans groot dat dit verkeerd gaat. Dit betekent niet alleen dat het eindresultaat niet aan uw eisen en verwachtingen voldoet, maar ook dat er problemen kunnen ontstaan. Denk hierbij aan luchtstromen die door de tegels heen komen (tocht), maar ook aan lekkages door kieren in het tegelwerk. Wilt u voorkomen dat uw vloertegels niet mooi komen te liggen of dat er problemen ontstaan met uw nieuwe tegelwerk? Plaats de nieuwe vloertegels dan niet zelf, maar laat dit doen door een bouwexpert van HomeTeam. 

De tegelzetters van HomeTeam hebben al vele jaren ervaring in het leggen van verschillende soorten tegels. Denk hierbij aan keramische tegels, maar ook aan natuursteen tegels en andere soorten tegels. Het maakt niet uit wat voor soort tegels u wil laten leggen en in welke ruimte deze tegels moeten komen, want door de jarenlange ervaring van onze tegelzetters kunnen zij ieder tegelwerk project naar volle klanttevredenheid uitvoeren. 

Vragen? Neem contact met ons op

Heeft u vragen over het inhuren van een tegelzetter van HomeTeam? Neem dan contact met ons op. Wilt u direct een tegelzetter inhuren voor uw klus? Kijk dan op onze website om te zien welke tegelzetters in uw woonplaats actief zijn en huur de beste tegelzetter in voor uw project.

Al onze diensten en producten  Contact opnemen

    

 

                                                 Onze diensten en producten

Het onderhoud aan uw vastgoed snel en vakkundig laten uitvoeren met zo min mogelijk kosten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met bijna 18 jaar ervaring en alle specialismen in huis, zijn wij een professionele partij voor uw vastgoedonderhoud. Bij het plannen van afspraken houden we rekening met de wensen van bewoners maar ook bij grotere projecten betrekken wij de bewoners al ruim van te voren zodat zij weten wat ze kunnen verwachten.

Naast onze vakmannen in loondienst beschikken wij over een grote groep franchisenemers en zijn wij sinds een paar jaar met diverse installatie en bouwkundige bedrijven een partnerschap aangegaan. Zo zijn wij goed in staat om te voldoen aan de vraag naar renovatie of seriematige projecten, kunnen we indien nodig direct opschalen en maken we gebruik van elkaars expertise en kwaliteit.

Contact opnemen     

 

sitemap | contact hoger in Google dotsolutions