Bel ons op 0521-854800 of mail naar info@hometeam.nl

Inloggen derden portal

Aanbouw Steenwijk

Door een aanbouw te laten realiseren, vergroot u het oppervlak van uw woning. Een uitbouw vergroot de bestaande hoofdruimte van uw huis (zoals de woonkamer) en een aangebouwd deel creëert een nieuwe ruimte. Dit kan een keuken zijn, maar ook een serre, een bijkeuken of een garage. HomeTeam heeft diverse experts in het netwerk die woningen in Steenwijk uitbreiden met een aan- of uitbouw. Ook u kunt een van deze experts inhuren, om uw woning voor een vrij lage investering uit te laten breiden.

De drie voordelen van een aanbouw

Er zijn diverse voordelen verbonden aan het uitbreiden van uw woning met een aan- of uitbouw. Het eerste voordeel van het uitbreiden van uw woning, is het feit dat u meer woonoppervlak heeft. Dit betekent simpelweg dat u meer leefruimte heeft en meer ruimte heeft om uw spullen op te bergen. Daarnaast kan een aan- of uitbouw uw wooncomfort vergroten. Laat u bijvoorbeeld een grote keuken aanbouwen en bent u hier graag, dan woont u prettiger in uw huis. 

Tot slot vergroot een aan- of uitbouw de waarde van uw woning bij de verkoop. U moet investeren in het aan- of uitbouwen van uw huis, maar door de hogere verkoopwaarde kunt u deze investering wel deels of zelfs helemaal terugverdienen. U kunt zelfs winst maken bij de verkoop door een mooie aan- of uitbouw.

Woning uitbreiden in Steenwijk? HomeTeam helpt 

Wilt u uw woning uit laten breiden, bijvoorbeeld met een nieuwe keuken, een nieuwe bijkeuken of een extra slaapkamer? Dan kan HomeTeam u helpen. Wij koppelen u aan een bouwexpert bij u in de omgeving, die dit project op zich neemt en uw wooncomfort kan verbeteren. Meer weten? Dan neemt u contact met ons op, zodat wij al uw vragen kunnen beantwoorden.

Al onze diensten en producten  Contact opnemen

    

 

                                                 Onze diensten en producten

Het onderhoud aan uw vastgoed snel en vakkundig laten uitvoeren met zo min mogelijk kosten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met bijna 18 jaar ervaring en alle specialismen in huis, zijn wij een professionele partij voor uw vastgoedonderhoud. Bij het plannen van afspraken houden we rekening met de wensen van bewoners maar ook bij grotere projecten betrekken wij de bewoners al ruim van te voren zodat zij weten wat ze kunnen verwachten.

Naast onze vakmannen in loondienst beschikken wij over een grote groep franchisenemers en zijn wij sinds een paar jaar met diverse installatie en bouwkundige bedrijven een partnerschap aangegaan. Zo zijn wij goed in staat om te voldoen aan de vraag naar renovatie of seriematige projecten, kunnen we indien nodig direct opschalen en maken we gebruik van elkaars expertise en kwaliteit.

Contact opnemen     

 

sitemap | contact hoger in Google dotsolutions