Bel ons op 0900 678 00 00 of mail naar info@hometeam.nl

Inloggen derden portal

Aanbouw Steenwijk

Door een aanbouw te laten realiseren, vergroot u het oppervlak van uw woning. Een uitbouw vergroot de bestaande hoofdruimte van uw huis (zoals de woonkamer) en een aangebouwd deel creëert een nieuwe ruimte. Dit kan een keuken zijn, maar ook een serre, een bijkeuken of een garage. HomeTeam heeft diverse experts in het netwerk die woningen in Steenwijk uitbreiden met een aan- of uitbouw. Ook u kunt een van deze experts inhuren, om uw woning voor een vrij lage investering uit te laten breiden.

De drie voordelen van een aanbouw

Er zijn diverse voordelen verbonden aan het uitbreiden van uw woning met een aan- of uitbouw. Het eerste voordeel van het uitbreiden van uw woning, is het feit dat u meer woonoppervlak heeft. Dit betekent simpelweg dat u meer leefruimte heeft en meer ruimte heeft om uw spullen op te bergen. Daarnaast kan een aan- of uitbouw uw wooncomfort vergroten. Laat u bijvoorbeeld een grote keuken aanbouwen en bent u hier graag, dan woont u prettiger in uw huis. 

Tot slot vergroot een aan- of uitbouw de waarde van uw woning bij de verkoop. U moet investeren in het aan- of uitbouwen van uw huis, maar door de hogere verkoopwaarde kunt u deze investering wel deels of zelfs helemaal terugverdienen. U kunt zelfs winst maken bij de verkoop door een mooie aan- of uitbouw.

Woning uitbreiden in Steenwijk? HomeTeam helpt 

Wilt u uw woning uit laten breiden, bijvoorbeeld met een nieuwe keuken, een nieuwe bijkeuken of een extra slaapkamer? Dan kan HomeTeam u helpen. Wij koppelen u aan een bouwexpert bij u in de omgeving, die dit project op zich neemt en uw wooncomfort kan verbeteren. Meer weten? Dan neemt u contact met ons op, zodat wij al uw vragen kunnen beantwoorden.

Al onze diensten en producten  Contact opnemen

Onze diensten en producten

HomeTeam heeft zelf alle bouwkundige en installatietechnische specialismen in huis

Alle vakspecialisten onder één dak is simpelweg handig. Het scheelt onze klanten zoekwerk naar de juiste aannemer, tijd en vaak ook kosten. Omdat wij eigen timmermannen, loodgieters, schilders, elektriciens en nog veel meer specialisten hebben kunnen wij sneller en efficiënter werken. Wij houden meer tijd over om samen met u, uw wensen te bespreken.

Contact opnemen     al onze diensten en producten

Vind hier snel de juiste vakman voor iedere klus

sitemap | contact hoger in Google dotsolutions