Bel ons op 0900 678 00 00 of mail naar info@hometeam.nl

Inloggen derden portal

24 uur serviceverlening

Midden in de nacht wakker worden van gedrup op de grond, of thuiskomen en begroet worden door een nare lucht vanuit het riool. Dit zijn scenario’s van huishoudelijke problemen die u het liefst zo snel mogelijk opgelost wilt hebben. Een verstopt riool, lekkend dak, verstopte dakgoot of kapotte cv-ketel moeten snel worden gerepareerd, zodat verdere schade kan worden voorkomen. De 24 uur serviceverlening van HomeTeam zorgt ervoor dat u er snel weer warm en droog bij zit. Wat het probleem ook is of op welk moment van de dag het verholpen moet worden, het professionele team van HomeTeam staat 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u klaar.

Onverwacht

Een huishoudelijk probleem of technisch mankement kan zich altijd uit het niets opeens voordoen. Doordeweeks als u zelf druk bent met werken, of in het weekend als u uw tijd liever aan andere dingen besteed. Waar het u aan tijd of bepaalde kennis ontbreekt om de verstoring op te lossen, lossen de specialisten van HomeTeam dit probleemloos op.

Contact op elk moment

Is er haast bij en heeft u op particulier of zakelijk gebied snel een goede dienstverlening nodig? Neem direct contact met ons op voor een professioneel resultaat via 0900 – 678 00 00 of via info@hometeam.nl.

Al onze diensten en producten  Contact opnemen

Onze diensten en producten

HomeTeam heeft zelf alle bouwkundige en installatietechnische specialismen in huis

Alle vakspecialisten onder één dak is simpelweg handig. Het scheelt onze klanten zoekwerk naar de juiste aannemer, tijd en vaak ook kosten. Omdat wij eigen timmermannen, loodgieters, schilders, elektriciens en nog veel meer specialisten hebben kunnen wij sneller en efficiënter werken. Wij houden meer tijd over om samen met u, uw wensen te bespreken.

Contact opnemen     al onze diensten en producten

Vind hier snel de juiste vakman voor iedere klus

sitemap | contact hoger in Google dotsolutions