Bel ons op 0521-854800 of mail naar info@hometeam.nl

Inloggen derden portal

24 uur serviceverlening

Midden in de nacht wakker worden van gedrup op de grond, of thuiskomen en begroet worden door een nare lucht vanuit het riool. Dit zijn scenario’s van huishoudelijke problemen die u het liefst zo snel mogelijk opgelost wilt hebben. Een verstopt riool, lekkend dak, verstopte dakgoot of kapotte cv-ketel moeten snel worden gerepareerd, zodat verdere schade kan worden voorkomen. De 24 uur serviceverlening van HomeTeam zorgt ervoor dat u er snel weer warm en droog bij zit. Wat het probleem ook is of op welk moment van de dag het verholpen moet worden, het professionele team van HomeTeam staat 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u klaar.

Onverwacht

Een huishoudelijk probleem of technisch mankement kan zich altijd uit het niets opeens voordoen. Doordeweeks als u zelf druk bent met werken, of in het weekend als u uw tijd liever aan andere dingen besteed. Waar het u aan tijd of bepaalde kennis ontbreekt om de verstoring op te lossen, lossen de specialisten van HomeTeam dit probleemloos op.

Contact op elk moment

Is er haast bij en heeft u op particulier of zakelijk gebied snel een goede dienstverlening nodig? Neem direct contact met ons op voor een professioneel resultaat via 0900 – 678 00 00 of via info@hometeam.nl.

Al onze diensten en producten  Contact opnemen

    

 

                                                 Onze diensten en producten

Het onderhoud aan uw vastgoed snel en vakkundig laten uitvoeren met zo min mogelijk kosten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met bijna 18 jaar ervaring en alle specialismen in huis, zijn wij een professionele partij voor uw vastgoedonderhoud. Bij het plannen van afspraken houden we rekening met de wensen van bewoners maar ook bij grotere projecten betrekken wij de bewoners al ruim van te voren zodat zij weten wat ze kunnen verwachten.

Naast onze vakmannen in loondienst beschikken wij over een grote groep franchisenemers en zijn wij sinds een paar jaar met diverse installatie en bouwkundige bedrijven een partnerschap aangegaan. Zo zijn wij goed in staat om te voldoen aan de vraag naar renovatie of seriematige projecten, kunnen we indien nodig direct opschalen en maken we gebruik van elkaars expertise en kwaliteit.

Contact opnemen     

 

sitemap | contact hoger in Google dotsolutions