Bel ons op 0521-854800 of mail naar info@hometeam.nl

Inloggen derden portal

Badkamerrenovatie

Een badkamer renoveren is een grote klus, waar veel expertise voor nodig is. U krijgt in een badkamer namelijk altijd te maken met leidingen. U dient rekening te houden met waar deze zitten, zodat uw douche of bad op de goede plaats komt of de leidingen naar de goede plaats geleid worden. Wastafels dienen op de juiste hoogte gemonteerd te worden, net zoals de spiegel en een eventueel plankje of kast. Ook de betegeling van uw badkamer is uiterst belangrijk. Zeker als u een douchecabine heeft, zonder douchebak. Het water dient dan namelijk goed het putje in te kunnen stromen, anders heeft u binnen de kortste keren op uw badkamervloer kalkaanslag van het water dat telkens op de vloer blijft liggen. Kortom: een badkamerrenovatie is een ingewikkelde klus, die het beste kan worden uitgevoerd door professionals. Wilt u ook een mooi afgewerkte badkamer? Nodig HomeTeam uit om u te helpen. Voor u het weet is uw badkamer klaar, dankzij de professionals van HomeTeam!

Goede plannen en goede afwerking

Goede badkamerrenovatie begint bij goede plannen. HomeTeam stelt samen met u een renovatieplan op. Wij gebruiken uw wensen en maken zo een bouwplan. Uiteraard bepaalt u zelf waar u alles wilt hebben en kiest u indien gewenst ook samen met ons  de materialen uit. Indien nodig kunnen wij uw oude badkamer slopen, zodat we de gehele badkamer onder handen kunnen nemen. HomeTeam beschikt over tal van professionals, met elk hun eigen expertise. Zo doet iedere vakman bij ons waar hij of zij goed in is. Het gevolg: een perfecte badkamerrenovatie, waarbij niets vergeten wordt. Uw badkamer wordt netjes afgewerkt en u hoeft zich geen zorgen te maken over hoe en wat. HomeTeam regelt het voor u.

Maatwerk en persoonlijke service

Bent u op zoek naar experts voor uw badkamerrenovatie? Neem vrijblijvend contact op met HomeTeam. Wij bieden kwaliteit, persoonlijke service en scherpe tarieven. Neem contact op via klantadvies op  0900-6780000 of per email via info@hometeam.nl.

Al onze diensten en producten  Contact opnemen

    

 

                                                 Onze diensten en producten

Het onderhoud aan uw vastgoed snel en vakkundig laten uitvoeren met zo min mogelijk kosten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met bijna 18 jaar ervaring en alle specialismen in huis, zijn wij een professionele partij voor uw vastgoedonderhoud. Bij het plannen van afspraken houden we rekening met de wensen van bewoners maar ook bij grotere projecten betrekken wij de bewoners al ruim van te voren zodat zij weten wat ze kunnen verwachten.

Naast onze vakmannen in loondienst beschikken wij over een grote groep franchisenemers en zijn wij sinds een paar jaar met diverse installatie en bouwkundige bedrijven een partnerschap aangegaan. Zo zijn wij goed in staat om te voldoen aan de vraag naar renovatie of seriematige projecten, kunnen we indien nodig direct opschalen en maken we gebruik van elkaars expertise en kwaliteit.

Contact opnemen     

 

sitemap | contact hoger in Google dotsolutions