Bel ons op 0900 678 00 00 of mail naar info@hometeam.nl

Inloggen derden portal

Badkamerrenovatie

Een badkamer renoveren is een grote klus, waar veel expertise voor nodig is. U krijgt in een badkamer namelijk altijd te maken met leidingen. U dient rekening te houden met waar deze zitten, zodat uw douche of bad op de goede plaats komt of de leidingen naar de goede plaats geleid worden. Wastafels dienen op de juiste hoogte gemonteerd te worden, net zoals de spiegel en een eventueel plankje of kast. Ook de betegeling van uw badkamer is uiterst belangrijk. Zeker als u een douchecabine heeft, zonder douchebak. Het water dient dan namelijk goed het putje in te kunnen stromen, anders heeft u binnen de kortste keren op uw badkamervloer kalkaanslag van het water dat telkens op de vloer blijft liggen. Kortom: een badkamerrenovatie is een ingewikkelde klus, die het beste kan worden uitgevoerd door professionals. Wilt u ook een mooi afgewerkte badkamer? Nodig HomeTeam uit om u te helpen. Voor u het weet is uw badkamer klaar, dankzij de professionals van HomeTeam!

Goede plannen en goede afwerking

Goede badkamerrenovatie begint bij goede plannen. HomeTeam stelt samen met u een renovatieplan op. Wij gebruiken uw wensen en maken zo een bouwplan. Uiteraard bepaalt u zelf waar u alles wilt hebben en kiest u indien gewenst ook samen met ons  de materialen uit. Indien nodig kunnen wij uw oude badkamer slopen, zodat we de gehele badkamer onder handen kunnen nemen. HomeTeam beschikt over tal van professionals, met elk hun eigen expertise. Zo doet iedere vakman bij ons waar hij of zij goed in is. Het gevolg: een perfecte badkamerrenovatie, waarbij niets vergeten wordt. Uw badkamer wordt netjes afgewerkt en u hoeft zich geen zorgen te maken over hoe en wat. HomeTeam regelt het voor u.

Maatwerk en persoonlijke service

Bent u op zoek naar experts voor uw badkamerrenovatie? Neem vrijblijvend contact op met HomeTeam. Wij bieden kwaliteit, persoonlijke service en scherpe tarieven. Neem contact op via klantadvies op  0900-6780000 of per email via info@hometeam.nl.

Al onze diensten en producten  Contact opnemen

Onze diensten en producten

HomeTeam heeft zelf alle bouwkundige en installatietechnische specialismen in huis

Alle vakspecialisten onder één dak is simpelweg handig. Het scheelt onze klanten zoekwerk naar de juiste aannemer, tijd en vaak ook kosten. Omdat wij eigen timmermannen, loodgieters, schilders, elektriciens en nog veel meer specialisten hebben kunnen wij sneller en efficiënter werken. Wij houden meer tijd over om samen met u, uw wensen te bespreken.

Contact opnemen     al onze diensten en producten

Vind hier snel de juiste vakman voor iedere klus

sitemap | contact hoger in Google dotsolutions