Bel ons op 0900 678 00 00 of mail naar info@hometeam.nl

Inloggen derden portal

Overkapping plaatsen Meppel

Een overkapping is een doorgaans houten afdak dat in de tuin geplaatst kan worden. Door een tuinoverkapping over de veranda te laten plaatsen, kunt u langer buiten zitten zonder het koud te krijgen. HomeTeam helpt u graag nog meer van uw tuin te genieten door u in aanraking te brengen met verschillende timmermannen die uw tuinoverkapping in Meppel kunnen neerzetten. 

De voordelen van een tuinoverkapping

Het verrijken van uw tuin met een tuinoverkapping, brengt enkele voordelen met zich mee:
- U kunt altijd in de tuin zitten, ook als het even regent. Organiseert u een barbecue en gaat het regenen, dan heeft u hier in ieder geval geen last van. 
- U kunt langer in de tuin zitten zonder het koud te krijgen, want de warmte blijft goed onder de tuinoverkapping hangen. 
- U kunt een gezellige zithoek maken in uw tuin, waar u ev, entueel ook lampen en terrasverwarmers op kunt hangen. 

Wilt u van deze voordelen profiteren? Laat dan een tuinoverkapping plaatsen door een van de ervaren timmermannen die bij het netwerk van HomeTeam aangesloten zijn. 

Overkapping plaatsen? Huur een expert in

U kunt uw tuinoverkapping zelf neerzetten, maar het is toch beter om hier een expert voor in te huren. Op deze manier weet u zeker dat de tuinoverkapping op de juiste manier neergezet wordt en er bovendien goed uit ziet. Daarnaast bespaart u veel tijd door een expert van HomeTeam in te huren, aangezien u in dit geval zelf niet aan het werk hoeft. 

Heeft u vragen over het plaatsen van een tuinoverkapping door een expert van HomeTeam? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag door al uw vragen te beantwoorden en u eventueel direct door te verwijzen naar een bouwexpert in Meppel.

Al onze diensten en producten  Contact opnemen

Onze diensten en producten

HomeTeam heeft zelf alle bouwkundige en installatietechnische specialismen in huis

Alle vakspecialisten onder één dak is simpelweg handig. Het scheelt onze klanten zoekwerk naar de juiste aannemer, tijd en vaak ook kosten. Omdat wij eigen timmermannen, loodgieters, schilders, elektriciens en nog veel meer specialisten hebben kunnen wij sneller en efficiënter werken. Wij houden meer tijd over om samen met u, uw wensen te bespreken.

Contact opnemen     al onze diensten en producten

Vind hier snel de juiste vakman voor iedere klus

sitemap | contact hoger in Google dotsolutions