Bel ons op 0521-854800 of mail naar info@hometeam.nl

Inloggen derden portal

Overkapping plaatsen Meppel

Een overkapping is een doorgaans houten afdak dat in de tuin geplaatst kan worden. Door een tuinoverkapping over de veranda te laten plaatsen, kunt u langer buiten zitten zonder het koud te krijgen. HomeTeam helpt u graag nog meer van uw tuin te genieten door u in aanraking te brengen met verschillende timmermannen die uw tuinoverkapping in Meppel kunnen neerzetten. 

De voordelen van een tuinoverkapping

Het verrijken van uw tuin met een tuinoverkapping, brengt enkele voordelen met zich mee:
- U kunt altijd in de tuin zitten, ook als het even regent. Organiseert u een barbecue en gaat het regenen, dan heeft u hier in ieder geval geen last van. 
- U kunt langer in de tuin zitten zonder het koud te krijgen, want de warmte blijft goed onder de tuinoverkapping hangen. 
- U kunt een gezellige zithoek maken in uw tuin, waar u ev, entueel ook lampen en terrasverwarmers op kunt hangen. 

Wilt u van deze voordelen profiteren? Laat dan een tuinoverkapping plaatsen door een van de ervaren timmermannen die bij het netwerk van HomeTeam aangesloten zijn. 

Overkapping plaatsen? Huur een expert in

U kunt uw tuinoverkapping zelf neerzetten, maar het is toch beter om hier een expert voor in te huren. Op deze manier weet u zeker dat de tuinoverkapping op de juiste manier neergezet wordt en er bovendien goed uit ziet. Daarnaast bespaart u veel tijd door een expert van HomeTeam in te huren, aangezien u in dit geval zelf niet aan het werk hoeft. 

Heeft u vragen over het plaatsen van een tuinoverkapping door een expert van HomeTeam? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag door al uw vragen te beantwoorden en u eventueel direct door te verwijzen naar een bouwexpert in Meppel.

Al onze diensten en producten  Contact opnemen

    

 

                                                 Onze diensten en producten

Het onderhoud aan uw vastgoed snel en vakkundig laten uitvoeren met zo min mogelijk kosten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met bijna 18 jaar ervaring en alle specialismen in huis, zijn wij een professionele partij voor uw vastgoedonderhoud. Bij het plannen van afspraken houden we rekening met de wensen van bewoners maar ook bij grotere projecten betrekken wij de bewoners al ruim van te voren zodat zij weten wat ze kunnen verwachten.

Naast onze vakmannen in loondienst beschikken wij over een grote groep franchisenemers en zijn wij sinds een paar jaar met diverse installatie en bouwkundige bedrijven een partnerschap aangegaan. Zo zijn wij goed in staat om te voldoen aan de vraag naar renovatie of seriematige projecten, kunnen we indien nodig direct opschalen en maken we gebruik van elkaars expertise en kwaliteit.

Contact opnemen     

 

sitemap | contact hoger in Google dotsolutions