Bel ons op 0900 678 00 00 of mail naar info@hometeam.nl

Inloggen derden portal

Intercom onderhoud

In de tijd van technische snufjes en gadgets heeft ook veilig wonen een boost gekregen. Met behulp van een intercomsysteem zijn veel woningen tegenwoordig voorzien van extra beveiliging. Doordat u niet direct de voordeur hoeft open te maken, maar eerst via de intercom kan horen en zien wie er voor de deur staat, weet u precies wie u in huis binnenlaat. Daarbij is het belangrijk dat het intercomsysteem goed werkt. Doet het geluid het niet goed of werkt de camera voor het beeldscherm niet?  Of heeft u behoefte aan onderhoud voor uw intercom? Dan bent u bij HomeTeam aan het juiste adres.

Horen en zien

De intercom is een prachtig systeem dat u veel veiligheid en praktische voordelen kan bieden, maar dat gaat niet zonder het nodige onderhoud. Onderhoud aan het intercomsysteem is van belang, zodat u alles goed kunt horen en zien. Een ruis in het geluid of storing in het beeld kan betekenen dat u degene die voor de deur staat niet goed verstaat of ziet. Dat neemt de veiligheidsvoordelen van een intercom weg, waardoor u hem uiteindelijk misschien niet eens meer gebruikt. Voor al het onderhoud aan uw intercom, kunt u een specialist van HomeTeam inschakelen.

Voorkomen is beter dan genezen

De mankementen die uw intercom kunnen oplopen zijn niet altijd direct merkbaar. Ook aan de binnenkant van het apparaat kunnen stofdeeltjes en viezigheid voor slechtere ontvangst zorgen. Na een professionele onderhoudsbeurt, werkt uw intercomsysteem weer goed. Op die manier is het apparaat voor verder gebruik ook beter bestand tegen verontreiniging. Heeft uw behoefte aan een onderhoudsbeurt voor uw intercomsysteem of wilt u meer weten over de diensten van HomeTeam? Neem dan contact met ons op via 0900 – 678 00 00 of stuur een email naar info@hometeam.nl.

Al onze diensten en producten  Contact opnemen

Onze diensten en producten

HomeTeam heeft zelf alle bouwkundige en installatietechnische specialismen in huis

Alle vakspecialisten onder één dak is simpelweg handig. Het scheelt onze klanten zoekwerk naar de juiste aannemer, tijd en vaak ook kosten. Omdat wij eigen timmermannen, loodgieters, schilders, elektriciens en nog veel meer specialisten hebben kunnen wij sneller en efficiënter werken. Wij houden meer tijd over om samen met u, uw wensen te bespreken.

Contact opnemen     al onze diensten en producten

Vind hier snel de juiste vakman voor iedere klus

sitemap | contact hoger in Google dotsolutions