Bel ons op 0521-854800 of mail naar info@hometeam.nl

Inloggen derden portal

Intercom onderhoud

In de tijd van technische snufjes en gadgets heeft ook veilig wonen een boost gekregen. Met behulp van een intercomsysteem zijn veel woningen tegenwoordig voorzien van extra beveiliging. Doordat u niet direct de voordeur hoeft open te maken, maar eerst via de intercom kan horen en zien wie er voor de deur staat, weet u precies wie u in huis binnenlaat. Daarbij is het belangrijk dat het intercomsysteem goed werkt. Doet het geluid het niet goed of werkt de camera voor het beeldscherm niet?  Of heeft u behoefte aan onderhoud voor uw intercom? Dan bent u bij HomeTeam aan het juiste adres.

Horen en zien

De intercom is een prachtig systeem dat u veel veiligheid en praktische voordelen kan bieden, maar dat gaat niet zonder het nodige onderhoud. Onderhoud aan het intercomsysteem is van belang, zodat u alles goed kunt horen en zien. Een ruis in het geluid of storing in het beeld kan betekenen dat u degene die voor de deur staat niet goed verstaat of ziet. Dat neemt de veiligheidsvoordelen van een intercom weg, waardoor u hem uiteindelijk misschien niet eens meer gebruikt. Voor al het onderhoud aan uw intercom, kunt u een specialist van HomeTeam inschakelen.

Voorkomen is beter dan genezen

De mankementen die uw intercom kunnen oplopen zijn niet altijd direct merkbaar. Ook aan de binnenkant van het apparaat kunnen stofdeeltjes en viezigheid voor slechtere ontvangst zorgen. Na een professionele onderhoudsbeurt, werkt uw intercomsysteem weer goed. Op die manier is het apparaat voor verder gebruik ook beter bestand tegen verontreiniging. Heeft uw behoefte aan een onderhoudsbeurt voor uw intercomsysteem of wilt u meer weten over de diensten van HomeTeam? Neem dan contact met ons op via 0900 – 678 00 00 of stuur een email naar info@hometeam.nl.

Al onze diensten en producten  Contact opnemen

    

 

                                                 Onze diensten en producten

Het onderhoud aan uw vastgoed snel en vakkundig laten uitvoeren met zo min mogelijk kosten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met bijna 18 jaar ervaring en alle specialismen in huis, zijn wij een professionele partij voor uw vastgoedonderhoud. Bij het plannen van afspraken houden we rekening met de wensen van bewoners maar ook bij grotere projecten betrekken wij de bewoners al ruim van te voren zodat zij weten wat ze kunnen verwachten.

Naast onze vakmannen in loondienst beschikken wij over een grote groep franchisenemers en zijn wij sinds een paar jaar met diverse installatie en bouwkundige bedrijven een partnerschap aangegaan. Zo zijn wij goed in staat om te voldoen aan de vraag naar renovatie of seriematige projecten, kunnen we indien nodig direct opschalen en maken we gebruik van elkaars expertise en kwaliteit.

Contact opnemen     

 

sitemap | contact hoger in Google dotsolutions