Bel ons op 0521-854800 of mail naar info@hometeam.nl

Inloggen derden portal

Isoleren van uw woning

Heeft u last van een koude tocht, energieverlies of een hoge energierekening? Dan is uw woning waarschijnlijk niet goed geïsoleerd. Een goede ventilatie is nodig om een pand leefbaar te maken. Als u wanden en daken wilt isoleren, dan is het verstandig om dit te doen bij een organisatie die vakwerk levert. HomeTeam is een bedrijf dat zich focust op onderhoud, zowel voor een enkele woning als projectmatig. Wilt u verzekerd zijn van goede isolatie? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn een dynamisch bedrijf dat zich bezighoudt met nieuwbouw-, verbouw- en renovatie. Zowel voor een enkele woning of gebouw als voor projecten.

Het belang van goede isolatie

Het isoleren van wanden en daken is een secuur proces, dat onschatbare waarde kent. Goede isolatie zorgt er namelijk voor dat een gebouw geen warmte verliest, waardoor de kosten laag blijven. HomeTeam heeft deskundigheid in huis met betrekking tot het isoleren van de spouw, daken of vloeren. Ook de kruipruimten in uw gebouw, vaak voorzien van kleine kiertjes en ongeziene plekken, kunnen wij vakkundig voor u isoleren. HomeTeam verzorgt uw isolatie, of het nu gaat om een nieuwbouwproject of een renovatie.

Professionaliteit

HomeTeam is uw betrouwbare partner op het gebied van isolatieprojecten. Of het nu om kleine of grote projecten gaat.. Dit maakt onze werkwijze professioneel en vertrouwd. Onze specialisten zijn allemaal ervaren vakmannen die altijd garant staan voor kwaliteit.

HomeTeam biedt u vele voordelen. Zo zijn we op werkdagen telefonisch bereikbaar, bieden wij een snelle service en hebben we alle benodigde technische oplossingen in huis. Wilt u advies of heeft u vragen? U kunt ons bereiken op 0900 – 6780000 en op info@hometeam.nl. Dus bent u op zoek naar isolatie-experts? Neem dan contact met ons op!

Al onze diensten en producten  Contact opnemen

    

 

                                                 Onze diensten en producten

Het onderhoud aan uw vastgoed snel en vakkundig laten uitvoeren met zo min mogelijk kosten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met bijna 18 jaar ervaring en alle specialismen in huis, zijn wij een professionele partij voor uw vastgoedonderhoud. Bij het plannen van afspraken houden we rekening met de wensen van bewoners maar ook bij grotere projecten betrekken wij de bewoners al ruim van te voren zodat zij weten wat ze kunnen verwachten.

Naast onze vakmannen in loondienst beschikken wij over een grote groep franchisenemers en zijn wij sinds een paar jaar met diverse installatie en bouwkundige bedrijven een partnerschap aangegaan. Zo zijn wij goed in staat om te voldoen aan de vraag naar renovatie of seriematige projecten, kunnen we indien nodig direct opschalen en maken we gebruik van elkaars expertise en kwaliteit.

Contact opnemen     

 

sitemap | contact hoger in Google dotsolutions