Bel ons op 0900 678 00 00 of mail naar info@hometeam.nl

Inloggen derden portal

Isoleren van uw woning

Heeft u last van een koude tocht, energieverlies of een hoge energierekening? Dan is uw woning waarschijnlijk niet goed geïsoleerd. Een goede ventilatie is nodig om een pand leefbaar te maken. Als u wanden en daken wilt isoleren, dan is het verstandig om dit te doen bij een organisatie die vakwerk levert. HomeTeam is een bedrijf dat zich focust op onderhoud, zowel voor een enkele woning als projectmatig. Wilt u verzekerd zijn van goede isolatie? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn een dynamisch bedrijf dat zich bezighoudt met nieuwbouw-, verbouw- en renovatie. Zowel voor een enkele woning of gebouw als voor projecten.

Het belang van goede isolatie

Het isoleren van wanden en daken is een secuur proces, dat onschatbare waarde kent. Goede isolatie zorgt er namelijk voor dat een gebouw geen warmte verliest, waardoor de kosten laag blijven. HomeTeam heeft deskundigheid in huis met betrekking tot het isoleren van de spouw, daken of vloeren. Ook de kruipruimten in uw gebouw, vaak voorzien van kleine kiertjes en ongeziene plekken, kunnen wij vakkundig voor u isoleren. HomeTeam verzorgt uw isolatie, of het nu gaat om een nieuwbouwproject of een renovatie.

Professionaliteit

HomeTeam is uw betrouwbare partner op het gebied van isolatieprojecten. Of het nu om kleine of grote projecten gaat.. Dit maakt onze werkwijze professioneel en vertrouwd. Onze specialisten zijn allemaal ervaren vakmannen die altijd garant staan voor kwaliteit.

HomeTeam biedt u vele voordelen. Zo zijn we op werkdagen telefonisch bereikbaar, bieden wij een snelle service en hebben we alle benodigde technische oplossingen in huis. Wilt u advies of heeft u vragen? U kunt ons bereiken op 0900 – 6780000 en op info@hometeam.nl. Dus bent u op zoek naar isolatie-experts? Neem dan contact met ons op!

Al onze diensten en producten  Contact opnemen

Onze diensten en producten

HomeTeam heeft zelf alle bouwkundige en installatietechnische specialismen in huis

Alle vakspecialisten onder één dak is simpelweg handig. Het scheelt onze klanten zoekwerk naar de juiste aannemer, tijd en vaak ook kosten. Omdat wij eigen timmermannen, loodgieters, schilders, elektriciens en nog veel meer specialisten hebben kunnen wij sneller en efficiënter werken. Wij houden meer tijd over om samen met u, uw wensen te bespreken.

Contact opnemen     al onze diensten en producten

Vind hier snel de juiste vakman voor iedere klus

sitemap | contact hoger in Google dotsolutions