Bel ons op 0521-854800 of mail naar info@hometeam.nl

Inloggen derden portal

Woning isoleren Hoogeveen

Door uw woning te laten isoleren, gaat uw energierekening direct omlaag. Er gaat namelijk minder warmte verloren, waardoor u minder hoeft te stoken voor een aangename temperatuur in huis. Daar komt nog bij dat een goede isolatie uw wooncomfort verbetert. Met een goede isolatie heeft u namelijk niet alleen een stabiele temperatuur in huis, maar bovendien minder tocht en vochtproblemen. HomeTeam helpt u graag uw energierekening te verlagen en uw wooncomfort te verhogen door u aan isolatiedeskundigen in Hoogeveen en omgeving aan u voor te stellen.

Verschillende soorten isolatie

Er zijn verschillende vormen van isolatie, die uw energierekening stuk voor stuk kunnen laten dalen en allemaal uw wooncomfort kunnen verhogen. Denk hierbij aan vloerisolatie, maar ook aan isolatie van de ramen, dakisolatie, spouwmuurisolatie en ga zo maar door. Onze experts kunnen alle soorten isolatie aanbrengen. Door hun jarenlange ervaring in het vak, kunnen zij iedere woning isoleren. 

Weet u niet zo goed welke isolatie uw huis nodig heeft? Dan kunt u een van onze isolatiedeskundigen bij u langs laten komen. Deze expert kan vervolgens het pand onderzoeken, om eventuele zwakke punten aan te kunnen wijzen. Door deze zwakke punten te verhelpen met betere isolatie, verlaagt u uw energieverbruik en verhoogt u uw wooncomfort optimaal. 

Andere woningverbeteringen? HomeTeam staat voor u klaar

Wilt u uw huis op andere vlakken verbeteren, bijvoorbeeld met nieuw timmerwerk, een likje verf of een nieuwe dakkapel? Dan staan onze experts ook voor u klaar. In ons grote netwerk vindt u namelijk niet alleen isolatiedeskundigen, maar ook andere bouwspecialisten. Zij kunnen vrijwel iedere klus in uw huis voor u oppakken. 

Wilt u meer weten over onze dienstverlening in Hoogeveen? Neem dan contact met ons op. Wilt u gebruik maken van onze diensten, dan kunt u ook contact met ons opnemen.

Al onze diensten en producten  Contact opnemen

    

 

                                                 Onze diensten en producten

Het onderhoud aan uw vastgoed snel en vakkundig laten uitvoeren met zo min mogelijk kosten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met bijna 18 jaar ervaring en alle specialismen in huis, zijn wij een professionele partij voor uw vastgoedonderhoud. Bij het plannen van afspraken houden we rekening met de wensen van bewoners maar ook bij grotere projecten betrekken wij de bewoners al ruim van te voren zodat zij weten wat ze kunnen verwachten.

Naast onze vakmannen in loondienst beschikken wij over een grote groep franchisenemers en zijn wij sinds een paar jaar met diverse installatie en bouwkundige bedrijven een partnerschap aangegaan. Zo zijn wij goed in staat om te voldoen aan de vraag naar renovatie of seriematige projecten, kunnen we indien nodig direct opschalen en maken we gebruik van elkaars expertise en kwaliteit.

Contact opnemen     

 

sitemap | contact hoger in Google dotsolutions