Bel ons op 0521-854800 of mail naar info@hometeam.nl

Inloggen derden portal

Diensten

Op zoek naar een professional voor een nieuwbouw- of verbouwproject, een renovatie of voor onderhoudswerkzaamheden? Bij HomeTeam vindt u een uitgebreid netwerk van specialisten, zodat u op elk gebied verzekerd bent van optimale dienstverlening. Omdat wij op alle vlakken beschikken over een vakman, hoeft u niet meer op zoek naar verschillende bedrijven om de klussen te laten klaren. Bij HomeTeam vindt u namelijk alles onder één dak. Daardoor zijn alle werkzaamheden ook perfect op elkaar afgestemd en bent u zeker van een perfect eindresultaat. Bekijk nu ons aanbod van diensten!

Overzicht van onze diensten

HomeTeam is een krachtige en dynamische organisatie, die beschikt over zowel vakmensen in dienstverband als over zelfstandige ondernemers die als franchiser bij ons netwerk zijn aangesloten. Door deze formule kunt u als klant altijd rekenen op een compleet aanbod van diensten, waar u mee te maken krijgt bij een nieuwbouw-, verbouw-, renovatie- of onderhoudsproject. Op alle gebieden hebben wij specialisten beschikbaar, die met een klantvriendelijke benadering hard zullen werken voor uw perfecte eindresultaat. Bij HomeTeam kunt u terecht voor onder andere de volgende diensten:

  • Werkzaamheden aan daken en goten
  • Loodgieterswerken
  • Cv-reparatie en -onderhoud
  • Schilderwerken
  • Tegelzetten
  • Afwerking van vloeren en wanden
  • Vervanging van sloten
  • Handymanklussen

Waarom kiezen voor de diensten van HomeTeam?

Het grote voordeel van HomeTeam is dat u bij ons terecht kunt voor eigenlijk elke klus die komt kijken bij een bouw-, renovatie- of onderhoudsproject. U vindt alle specialisaties onder één dak, en hoeft dus niet meer tal van offertes aan te vragen bij diverse bedrijven. Wij regelen alles tot in de puntjes voor u, waarbij het draait om kwaliteit en service. Bovendien zijn onze tarieven erg scherp te noemen, zodat u ook nog eens voordelig uit bent. Interesse in de diensten van HomeTeam? Neem dan nu contact met ons op voor meer informatie!

Al onze diensten en producten  Contact opnemen

    

 

                                                 Onze diensten en producten

Het onderhoud aan uw vastgoed snel en vakkundig laten uitvoeren met zo min mogelijk kosten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met bijna 18 jaar ervaring en alle specialismen in huis, zijn wij een professionele partij voor uw vastgoedonderhoud. Bij het plannen van afspraken houden we rekening met de wensen van bewoners maar ook bij grotere projecten betrekken wij de bewoners al ruim van te voren zodat zij weten wat ze kunnen verwachten.

Naast onze vakmannen in loondienst beschikken wij over een grote groep franchisenemers en zijn wij sinds een paar jaar met diverse installatie en bouwkundige bedrijven een partnerschap aangegaan. Zo zijn wij goed in staat om te voldoen aan de vraag naar renovatie of seriematige projecten, kunnen we indien nodig direct opschalen en maken we gebruik van elkaars expertise en kwaliteit.

Contact opnemen     

 

sitemap | contact hoger in Google dotsolutions