Bel ons op 0900 678 00 00 of mail naar info@hometeam.nl

Inloggen derden portal

Diensten

Op zoek naar een professional voor een nieuwbouw- of verbouwproject, een renovatie of voor onderhoudswerkzaamheden? Bij HomeTeam vindt u een uitgebreid netwerk van specialisten, zodat u op elk gebied verzekerd bent van optimale dienstverlening. Omdat wij op alle vlakken beschikken over een vakman, hoeft u niet meer op zoek naar verschillende bedrijven om de klussen te laten klaren. Bij HomeTeam vindt u namelijk alles onder één dak. Daardoor zijn alle werkzaamheden ook perfect op elkaar afgestemd en bent u zeker van een perfect eindresultaat. Bekijk nu ons aanbod van diensten!

Overzicht van onze diensten

HomeTeam is een krachtige en dynamische organisatie, die beschikt over zowel vakmensen in dienstverband als over zelfstandige ondernemers die als franchiser bij ons netwerk zijn aangesloten. Door deze formule kunt u als klant altijd rekenen op een compleet aanbod van diensten, waar u mee te maken krijgt bij een nieuwbouw-, verbouw-, renovatie- of onderhoudsproject. Op alle gebieden hebben wij specialisten beschikbaar, die met een klantvriendelijke benadering hard zullen werken voor uw perfecte eindresultaat. Bij HomeTeam kunt u terecht voor onder andere de volgende diensten:

  • Werkzaamheden aan daken en goten
  • Loodgieterswerken
  • Cv-reparatie en -onderhoud
  • Schilderwerken
  • Tegelzetten
  • Afwerking van vloeren en wanden
  • Vervanging van sloten
  • Handymanklussen

Waarom kiezen voor de diensten van HomeTeam?

Het grote voordeel van HomeTeam is dat u bij ons terecht kunt voor eigenlijk elke klus die komt kijken bij een bouw-, renovatie- of onderhoudsproject. U vindt alle specialisaties onder één dak, en hoeft dus niet meer tal van offertes aan te vragen bij diverse bedrijven. Wij regelen alles tot in de puntjes voor u, waarbij het draait om kwaliteit en service. Bovendien zijn onze tarieven erg scherp te noemen, zodat u ook nog eens voordelig uit bent. Interesse in de diensten van HomeTeam? Neem dan nu contact met ons op voor meer informatie!

Al onze diensten en producten  Contact opnemen

Onze diensten en producten

HomeTeam heeft zelf alle bouwkundige en installatietechnische specialismen in huis

Alle vakspecialisten onder één dak is simpelweg handig. Het scheelt onze klanten zoekwerk naar de juiste aannemer, tijd en vaak ook kosten. Omdat wij eigen timmermannen, loodgieters, schilders, elektriciens en nog veel meer specialisten hebben kunnen wij sneller en efficiënter werken. Wij houden meer tijd over om samen met u, uw wensen te bespreken.

Contact opnemen     al onze diensten en producten

Vind hier snel de juiste vakman voor iedere klus

sitemap | contact hoger in Google dotsolutions