Bel ons op 0521-854800 of mail naar info@hometeam.nl

Inloggen derden portal

Keuken renoveren Hoogeveen

De keuken is een van de meest gebruikte ruimtes in een woning. Hier wordt niet alleen veel tijd doorgebracht tijdens het koken, maar ook buiten het koken en eten van de maaltijden om. Bent u niet meer helemaal tevreden over deze ruimte in huis? Dan kunt u hier verandering in brengen door uw keuken te laten renoveren.

Een moderne keuken door een keukenrenovatie

Bij het renoveren van uw kookruimte, wordt de ruimte helemaal vernieuwd. Op deze manier voldoet de ruimte niet aan de eisen waar een goede kookruimte vroeger aan moest voldoen, maar aan de eisen van nu. Uw keuken kan bijvoorbeeld wat moderner ingestoken worden door nieuwe kastjes te plaatsen of een nieuw aanrechtblad te leggen, maar kan ook vernieuwd worden door nieuwe apparatuur in te zetten. Wat er ook moet gebeuren om de ruimte weer wat meer bij de tijd te krijgen: alles is mogelijk.

HomeTeam heeft tientallen ervaren specialisten in dienst die uw keukenrenovatie van A tot Z en op hoog niveau uit kunnen voeren. Woont u in Hoogeveen en wilt u uw keuken laten vernieuwen? Dan zijn er verschillende specialisten die u hierbij kunnen helpen. Wij brengen u graag in contact met de juiste specialist voor uw verbouwing in Hoogeveen, zodat uw nieuwe kookruimte helemaal aan uw eisen, wensen en verwachtingen voldoet. Maar ook als u in Meppel of Steenwijk woont, bent u bij HomeTeam aan het juiste adres.

Een grootschalige renovatie in Hoogeveen? HomeTeam helpt u graag

Is het renoveren van uw keuken alleen niet voldoende om uw woning in Hoogeveen volledig te updaten? Dan kunnen wij u ook helpen. U kunt uw keukenrenovatie door onze experts laten uitvoeren, maar wij helpen u ook met het renoveren van andere delen van uw woning of de gehele woning. Meer weten over onze specialisten en dienstverlening op het gebied van renovaties? Neem dan contact met ons op.

Al onze diensten en producten  Contact opnemen

    

 

                                                 Onze diensten en producten

Het onderhoud aan uw vastgoed snel en vakkundig laten uitvoeren met zo min mogelijk kosten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met bijna 18 jaar ervaring en alle specialismen in huis, zijn wij een professionele partij voor uw vastgoedonderhoud. Bij het plannen van afspraken houden we rekening met de wensen van bewoners maar ook bij grotere projecten betrekken wij de bewoners al ruim van te voren zodat zij weten wat ze kunnen verwachten.

Naast onze vakmannen in loondienst beschikken wij over een grote groep franchisenemers en zijn wij sinds een paar jaar met diverse installatie en bouwkundige bedrijven een partnerschap aangegaan. Zo zijn wij goed in staat om te voldoen aan de vraag naar renovatie of seriematige projecten, kunnen we indien nodig direct opschalen en maken we gebruik van elkaars expertise en kwaliteit.

Contact opnemen     

 

sitemap | contact hoger in Google dotsolutions