Bel ons op 0521-854800 of mail naar info@hometeam.nl

Inloggen derden portal

Keuken renoveren Steenwijk

Het renoveren van een keuken is geen eenvoudige klus. Het kost niet alleen veel tijd, maar vraagt ook om een bepaalde expertise. Wilt u uw oude keuken laten vernieuwen door een expert met vele jaren ervaring? Dan kunt u hier een van de specialisten van HomeTeam voor inhuren. De specialisten van HomeTeam hebben jaren ervaring in het vak en weten hoe ze uw klus met honderd procent klanttevredenheid op moeten leveren.

Een gloednieuwe keuken voor een kleine investering

Sommige keukens moeten volledig vervangen worden om het klaarmaken van eten weer mogelijk te maken, terwijl andere ruimtes slechts enkele verbeteringen behoeven. Huurt u een specialist van HomeTeam uit Steenwijk in voor het renoveren van uw keuken, dan weet u zeker dat u hierna weer heerlijk kunt koken. Of er nu flinke veranderingen nodig zijn om koken weer mogelijk te maken of u slechts enkele aanpassingen door wil laten voeren: alles is mogelijk.

Is het renoveren van uw keuken niet voldoende, maar heeft u een compleet nieuw exemplaar nodig om goed te kunnen koken? Dan bent u ook aan het juiste adres bij onze bouwexperts.

Andere bouwwerkzaamheden in Steenwijk? Wij helpen u graag

Heeft u niet alleen een vernieuwde keuken nodig, maar wilt u ook andere delen van uw woning laten verbouwen, aanbouwen, renoveren of vervangen? Dan kunt u ook gebruik maken van onze complete dienstverlening. Van timmerwerken tot tegelwerken, verbouwingen, aanbouwen en klusjes in en rondom huis: wij nemen alles voor u uit handen. En omdat wij meerdere specialisten hebben die werkzaam zijn in Steenwijk en de omgeving van Steenwijk, vindt u altijd wel een ervaren specialist die u kan ondersteunen in uw verbouwing.

Meer weten over onze dienstverlening? Neem dan contact met ons op, zodat wij uw vragen direct kunnen beantwoorden.

Al onze diensten en producten  Contact opnemen

    

 

                                                 Onze diensten en producten

Het onderhoud aan uw vastgoed snel en vakkundig laten uitvoeren met zo min mogelijk kosten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met bijna 18 jaar ervaring en alle specialismen in huis, zijn wij een professionele partij voor uw vastgoedonderhoud. Bij het plannen van afspraken houden we rekening met de wensen van bewoners maar ook bij grotere projecten betrekken wij de bewoners al ruim van te voren zodat zij weten wat ze kunnen verwachten.

Naast onze vakmannen in loondienst beschikken wij over een grote groep franchisenemers en zijn wij sinds een paar jaar met diverse installatie en bouwkundige bedrijven een partnerschap aangegaan. Zo zijn wij goed in staat om te voldoen aan de vraag naar renovatie of seriematige projecten, kunnen we indien nodig direct opschalen en maken we gebruik van elkaars expertise en kwaliteit.

Contact opnemen     

 

sitemap | contact hoger in Google dotsolutions