Bel ons op 0521-854800 of mail naar info@hometeam.nl

Inloggen derden portal

Herstellen schilderwerk Meppel 

Zeker het houtwerk aan de buitenkant van uw woning, heeft veel te verduren. Het houtwerk komt niet alleen veel in contact met regen, maar kan ook beschadigen door klappen of stoten (bijvoorbeeld door vallende takken), mos en ga zo maar door. Wilt u voorkomen dat u uw beschadigde houtwerk voor een hoge prijs moet vervangen? Laat het houtwerk dan tijdig repareren door een HomeTeam expert.
 

Schilderwerk herstellen: wanneer is het nodig? 

Als uw houtwerk beschadigingen bevat, is het nodig het hout te laten herstellen. Denk hierbij aan beschadigingen als barsten in de verf, maar ook aan beschadigingen als scheuren in de verf of in het hout zelf, verkleuringen van de verf en ga zo maar door. Zitten er grotere gaten in het hout, bijvoorbeeld door houtrot, dan is het uitvoeren van herstelwerkzaamheden erg belangrijk. Investeert u niet tijdig in herstel, dan moet het houtwerk namelijk vervangen worden en dit kost veel meer geld dan het repareren van het hout. 

Houtwerk onderhouden of vervangen? Wij staan voor u klaar 

Ook als u uw schilder- en houtwerk wil onderhouden of helemaal wil laten vervangen, bent u bij ons aan het juiste adres. In het HomeTeam netwerk vindt u namelijk niet alleen schilders en timmermannen voor reparatiewerkzaamheden, maar ook schilders en timmermannen voor onderhoud en vervanging van het houtwerk. En heeft u een andere klus liggen, zoals bijvoorbeeld het repareren van uw dak, het plaatsen van een schutting of het repareren van uw terrasoverkapping? Dan kunt u ons ook bellen, want wij hebben allerlei soorten vakmannen in ons grote netwerk.
 
Meer weten over de HomeTeam bouwspecialisten? Neem dan contact met ons op. Wilt u direct een afspraak maken met een bouwexpert uit Meppel en omgeving, dan kunt u ook contact met ons opnemen. 

    

 

                                                 Onze diensten en producten

Het onderhoud aan uw vastgoed snel en vakkundig laten uitvoeren met zo min mogelijk kosten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met bijna 18 jaar ervaring en alle specialismen in huis, zijn wij een professionele partij voor uw vastgoedonderhoud. Bij het plannen van afspraken houden we rekening met de wensen van bewoners maar ook bij grotere projecten betrekken wij de bewoners al ruim van te voren zodat zij weten wat ze kunnen verwachten.

Naast onze vakmannen in loondienst beschikken wij over een grote groep franchisenemers en zijn wij sinds een paar jaar met diverse installatie en bouwkundige bedrijven een partnerschap aangegaan. Zo zijn wij goed in staat om te voldoen aan de vraag naar renovatie of seriematige projecten, kunnen we indien nodig direct opschalen en maken we gebruik van elkaars expertise en kwaliteit.

Contact opnemen     

 

sitemap | contact hoger in Google dotsolutions