Bel ons op 0521-854800 of mail naar info@hometeam.nl

Inloggen derden portal

WMO

De Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO) houdt in dat mensen die niet helemaal zelfredzaam zijn toch zo lang mogelijk thuis kunnen blijven wonen. Gemeenten moeten er dan voor zorgen dat er een passende oplossing komt voor degenen die dat nodig hebben. Dat kan bijvoorbeeld gaan om begeleiding en dagbesteding, ondersteuning voor de mantelzorger, maar ook dat het huis wordt aangepast zodat iemand zelf rond kan blijven lopen of rijden. In sommige gevallen moeten er aanpassingen worden verricht in de badkamer, het toilet, aan de drempels of moeten er verbouwwerkzaamheden plaatsvinden. Voor alle verbouwingen aan verschillende delen van uw woning kunt u HomeTeam inschakelen.

Zoals het klokje thuis tikt…

HomeTeam beschikt over een groot aantal specialisten die op allerlei werkzaamheden inzetbaar zijn. Dit betekent dat u voor alle aanpassingen aan uw woning bij één aanbieder terecht kunt. Op die manier bent u verzekerd van een persoonlijke en professionele aanpak, waarbij uw situatie specifiek wordt bekeken. Het plaatsen van wandbeugels, zitondersteuning, antisliplagen en andere middelen zoals badkameraccessoires behoren allemaal tot de mogelijkheden. Daarnaast bent u bij ons ook aan het goede adres voor grote verbouwingen van een complete woonlaag, uitbouw of aanbouw of andere kamers van het huis. Zo zorgt de combinatie van de WMO en de vakkundigheid van HomeTeam ervoor dat u zich nog lang veilig kunt voelen in de vertrouwde omgeving van uw eigen woning. Want zoals het klokje thuis tikt, tikt het nergens!

Aanpassingen op maat

Niet iedereen heeft behoefte aan dezelfde aanpassingen of verbouwingen middels de WMO. Daarom kunt u voor al het maatwerk terecht bij HomeTeam. Of het nu gaat om een grote verbouwing of een kleine aanpassing in bijvoorbeeld de badkamer, ons team van specialisten staat graag voor u klaar. Wilt u weten wat onze vakmensen voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via 0900 – 678 00 00 of via info@hometeam.nl.

Al onze diensten en producten  Contact opnemen

    

 

                                                 Onze diensten en producten

Het onderhoud aan uw vastgoed snel en vakkundig laten uitvoeren met zo min mogelijk kosten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met bijna 18 jaar ervaring en alle specialismen in huis, zijn wij een professionele partij voor uw vastgoedonderhoud. Bij het plannen van afspraken houden we rekening met de wensen van bewoners maar ook bij grotere projecten betrekken wij de bewoners al ruim van te voren zodat zij weten wat ze kunnen verwachten.

Naast onze vakmannen in loondienst beschikken wij over een grote groep franchisenemers en zijn wij sinds een paar jaar met diverse installatie en bouwkundige bedrijven een partnerschap aangegaan. Zo zijn wij goed in staat om te voldoen aan de vraag naar renovatie of seriematige projecten, kunnen we indien nodig direct opschalen en maken we gebruik van elkaars expertise en kwaliteit.

Contact opnemen     

 

sitemap | contact hoger in Google dotsolutions