Bel ons op 0900 678 00 00 of mail naar info@hometeam.nl

Inloggen derden portal

WMO

De Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO) houdt in dat mensen die niet helemaal zelfredzaam zijn toch zo lang mogelijk thuis kunnen blijven wonen. Gemeenten moeten er dan voor zorgen dat er een passende oplossing komt voor degenen die dat nodig hebben. Dat kan bijvoorbeeld gaan om begeleiding en dagbesteding, ondersteuning voor de mantelzorger, maar ook dat het huis wordt aangepast zodat iemand zelf rond kan blijven lopen of rijden. In sommige gevallen moeten er aanpassingen worden verricht in de badkamer, het toilet, aan de drempels of moeten er verbouwwerkzaamheden plaatsvinden. Voor alle verbouwingen aan verschillende delen van uw woning kunt u HomeTeam inschakelen.

Zoals het klokje thuis tikt…

HomeTeam beschikt over een groot aantal specialisten die op allerlei werkzaamheden inzetbaar zijn. Dit betekent dat u voor alle aanpassingen aan uw woning bij één aanbieder terecht kunt. Op die manier bent u verzekerd van een persoonlijke en professionele aanpak, waarbij uw situatie specifiek wordt bekeken. Het plaatsen van wandbeugels, zitondersteuning, antisliplagen en andere middelen zoals badkameraccessoires behoren allemaal tot de mogelijkheden. Daarnaast bent u bij ons ook aan het goede adres voor grote verbouwingen van een complete woonlaag, uitbouw of aanbouw of andere kamers van het huis. Zo zorgt de combinatie van de WMO en de vakkundigheid van HomeTeam ervoor dat u zich nog lang veilig kunt voelen in de vertrouwde omgeving van uw eigen woning. Want zoals het klokje thuis tikt, tikt het nergens!

Aanpassingen op maat

Niet iedereen heeft behoefte aan dezelfde aanpassingen of verbouwingen middels de WMO. Daarom kunt u voor al het maatwerk terecht bij HomeTeam. Of het nu gaat om een grote verbouwing of een kleine aanpassing in bijvoorbeeld de badkamer, ons team van specialisten staat graag voor u klaar. Wilt u weten wat onze vakmensen voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via 0900 – 678 00 00 of via info@hometeam.nl.

Al onze diensten en producten  Contact opnemen

Onze diensten en producten

HomeTeam heeft zelf alle bouwkundige en installatietechnische specialismen in huis

Alle vakspecialisten onder één dak is simpelweg handig. Het scheelt onze klanten zoekwerk naar de juiste aannemer, tijd en vaak ook kosten. Omdat wij eigen timmermannen, loodgieters, schilders, elektriciens en nog veel meer specialisten hebben kunnen wij sneller en efficiënter werken. Wij houden meer tijd over om samen met u, uw wensen te bespreken.

Contact opnemen     al onze diensten en producten

Vind hier snel de juiste vakman voor iedere klus

sitemap | contact hoger in Google dotsolutions