Bel ons op 0521-854800 of mail naar info@hometeam.nl

Inloggen derden portal

Tuin bestraten Hoogeveen

Wilt u een stenen pad in de tuin aan laten leggen of wilt u een deel van uw buitenruimte voorzien van stenen? Dan bent u bij HomeTeam aan het juiste adres. HomeTeam heeft door de jaren heen een groot netwerk professionals opgebouwd. In dit netwerk vindt u ook enkele ervaren en enthousiaste hoveniers. Wij koppelen u graag aan een hovenier uit Hoogeveen en omgeving, die uw tuin snel kan bestraten. 

Met HomeTeam voor het mooiste resultaat

U kunt uw buitenruimte zelf bestraten, maar dit kost wel veel tijd. Ook heeft u in dit geval niet de garantie dat het eindresultaat helemaal aan uw eisen en verwachtingen voldoet. Huurt u een hovenier van HomeTeam in om uw buitenruimte te voorzien van bestrating, dan weet u zeker dat het eindresultaat aan uw eisen en verwachtingen voldoet. De hoveniers van HomeTeam hebben namelijk allemaal jaren ervaring in het vak. Of u nu een grindpad aan wil laten leggen of natuurstenen wil laten plaatsen: onze hoveniers doen dit op hoog niveau. 

De hele tuin aanleggen? Wij staan voor u klaar

U kunt contact met ons opnemen als u enkel uw tuinbestrating aan wil laten leggen, maar wij kunnen u ook met andere projecten helpen. Wilt u bijvoorbeeld een geheel nieuwe buitenruimte aan laten leggen? Dan kunnen wij dit ook voor u regelen. Ook als u een schutting wil laten plaatsen, een tuinoverkapping in uw buitenruimte wil of een vijver aan wil laten leggen, staan wij voor u klaar.

Al onze diensten en producten  Contact opnemen

    

 

                                                 Onze diensten en producten

Het onderhoud aan uw vastgoed snel en vakkundig laten uitvoeren met zo min mogelijk kosten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met bijna 18 jaar ervaring en alle specialismen in huis, zijn wij een professionele partij voor uw vastgoedonderhoud. Bij het plannen van afspraken houden we rekening met de wensen van bewoners maar ook bij grotere projecten betrekken wij de bewoners al ruim van te voren zodat zij weten wat ze kunnen verwachten.

Naast onze vakmannen in loondienst beschikken wij over een grote groep franchisenemers en zijn wij sinds een paar jaar met diverse installatie en bouwkundige bedrijven een partnerschap aangegaan. Zo zijn wij goed in staat om te voldoen aan de vraag naar renovatie of seriematige projecten, kunnen we indien nodig direct opschalen en maken we gebruik van elkaars expertise en kwaliteit.

Contact opnemen     

 

sitemap | contact hoger in Google dotsolutions