Bel ons op 0521-854800 of mail naar info@hometeam.nl

Inloggen derden portal

Franchiseformule HomeTeam

Bij HomeTeam beschikken we over specialisten op alle vakgebieden. Van een professionele loodgieter tot schilders met jarenlange ervaring, bij ons krijgt u altijd service op maat. Met zo veel specialismen onder één dak, wordt u altijd professioneel en uiterst klantgericht geholpen. Dat heeft alles te maken met onze vele franchisers. Gezien het feit dat HomeTeam al jarenlang dienst doet als franchiseonderneming, zijn er inmiddels vele ondernemers bij ons aangesloten. Die beschikken niet alleen over de benodigde kennis en informatie, maar staan ook nog eens dag en nacht voor u klaar.

Een franchiser voor iedere klus

Bij HomeTeam geloven we heilig in service op maat. Kwaliteit, professionaliteit en betaalbaarheid zijn daarbij enkele kernwaarden. Om op ieder gewenst moment kwaliteit af te kunnen leveren, is het fijn om te kunnen vertrouwen op een franchise die op een professionele manier invulling kan geven aan een probleem of wens. Omdat iedere situatie uniek is, bestaat er een franchisenemer voor iedere klus. Of het nu gaat om onderhoudswerkzaamheden of dat u hulp zoekt voor een renovatieproces, bij HomeTeam beschikken we over de experts die u op gerichte wijze kunnen helpen met uw persoonlijke projecten.

Kiezen voor HomeTeam

Als u voor HomeTeam kiest, dan kiest u voor kwaliteit. Daarnaast werken al onze franchisers zo voordelig mogelijk en kunt u HomeTeam 7 dagen per week, 24 uur per dag bereiken. Daardoor weet u zeker dat we bij HomeTeam letterlijk op ieder gewenst moment meerdere experts voor u klaar hebben staan om u bij te staan bij projecten of om u te helpen bij bijvoorbeeld storingen. Persoonlijke, betaalbare en professionele service, wanneer u maar wilt: dat is HomeTeam.

Al onze diensten en producten  Contact opnemen

    

 

                                                 Onze diensten en producten

Het onderhoud aan uw vastgoed snel en vakkundig laten uitvoeren met zo min mogelijk kosten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met bijna 18 jaar ervaring en alle specialismen in huis, zijn wij een professionele partij voor uw vastgoedonderhoud. Bij het plannen van afspraken houden we rekening met de wensen van bewoners maar ook bij grotere projecten betrekken wij de bewoners al ruim van te voren zodat zij weten wat ze kunnen verwachten.

Naast onze vakmannen in loondienst beschikken wij over een grote groep franchisenemers en zijn wij sinds een paar jaar met diverse installatie en bouwkundige bedrijven een partnerschap aangegaan. Zo zijn wij goed in staat om te voldoen aan de vraag naar renovatie of seriematige projecten, kunnen we indien nodig direct opschalen en maken we gebruik van elkaars expertise en kwaliteit.

Contact opnemen     

 

sitemap | contact hoger in Google dotsolutions