Bel ons op 0900 678 00 00 of mail naar info@hometeam.nl

Inloggen derden portal

Franchiseformule HomeTeam

Bij HomeTeam beschikken we over specialisten op alle vakgebieden. Van een professionele loodgieter tot schilders met jarenlange ervaring, bij ons krijgt u altijd service op maat. Met zo veel specialismen onder één dak, wordt u altijd professioneel en uiterst klantgericht geholpen. Dat heeft alles te maken met onze vele franchisers. Gezien het feit dat HomeTeam al jarenlang dienst doet als franchiseonderneming, zijn er inmiddels vele ondernemers bij ons aangesloten. Die beschikken niet alleen over de benodigde kennis en informatie, maar staan ook nog eens dag en nacht voor u klaar.

Een franchiser voor iedere klus

Bij HomeTeam geloven we heilig in service op maat. Kwaliteit, professionaliteit en betaalbaarheid zijn daarbij enkele kernwaarden. Om op ieder gewenst moment kwaliteit af te kunnen leveren, is het fijn om te kunnen vertrouwen op een franchise die op een professionele manier invulling kan geven aan een probleem of wens. Omdat iedere situatie uniek is, bestaat er een franchisenemer voor iedere klus. Of het nu gaat om onderhoudswerkzaamheden of dat u hulp zoekt voor een renovatieproces, bij HomeTeam beschikken we over de experts die u op gerichte wijze kunnen helpen met uw persoonlijke projecten.

Kiezen voor HomeTeam

Als u voor HomeTeam kiest, dan kiest u voor kwaliteit. Daarnaast werken al onze franchisers zo voordelig mogelijk en kunt u HomeTeam 7 dagen per week, 24 uur per dag bereiken. Daardoor weet u zeker dat we bij HomeTeam letterlijk op ieder gewenst moment meerdere experts voor u klaar hebben staan om u bij te staan bij projecten of om u te helpen bij bijvoorbeeld storingen. Persoonlijke, betaalbare en professionele service, wanneer u maar wilt: dat is HomeTeam.

Al onze diensten en producten  Contact opnemen

Onze diensten en producten

HomeTeam heeft zelf alle bouwkundige en installatietechnische specialismen in huis

Alle vakspecialisten onder één dak is simpelweg handig. Het scheelt onze klanten zoekwerk naar de juiste aannemer, tijd en vaak ook kosten. Omdat wij eigen timmermannen, loodgieters, schilders, elektriciens en nog veel meer specialisten hebben kunnen wij sneller en efficiënter werken. Wij houden meer tijd over om samen met u, uw wensen te bespreken.

Contact opnemen     al onze diensten en producten

Vind hier snel de juiste vakman voor iedere klus

sitemap | contact hoger in Google dotsolutions