Bel ons op 0521-854800 of mail naar info@hometeam.nl

Inloggen derden portal

Service

Dat HomeTeam uw partner is op het gebied van zakelijke dienstverlening, zowel bij storingen als bij nieuwbouw-, verbouw- en renovatieprojecten, heeft te maken met onze professionele, klantgerichte service. Zo kunt u onze afdeling klantadvies 7 dagen per week en 24 uur per dag bereiken, zodat u op ieder gewenst moment op onze vakkundige kennis kunt vertrouwen. Omdat bij HomeTeam alle specialismen onder één dak zijn vertegenwoordigd, kunt u dag en nacht vertrouwen op de juiste vakman. Als u kiest voor HomeTeam, dan kiest u voor service op maat.

Betaalbare professionaliteit

Aan de ene kant heeft u behoefte aan professionele vaklieden, maar aan de andere kant wilt u een project voordelig kunnen afronden. Die twee wensen gaan bij HomeTeam prima samen. Niet alleen beschikken we over gespecialiseerde vakmensen vanuit iedere sector, ook houden we onze service betaalbaar en klantgericht. Onze afdeling klantadvies is van alle markten thuis en weet in noodgevallen direct welke gespecialiseerde vakman u snel en voordelig van uw problemen af kan helpen. Mocht u daarnaast specialisten nodig hebben voor nieuwbouw-, renovatie- of verbouwwerkzaamheden, dan hebben we bij HomeTeam ook voor al deze projecten de juiste mensen klaarstaan.

Persoonlijke service

Wanneer u een probleem ondervindt of hulp nodig heeft bij een project, dan heeft u behoefte aan hulp op maat. Onze werknemers helpen u dan ook graag op persoonlijke wijze, zodat uw wensen altijd voorop blijven staan. Door de permanente waarborging van kwaliteit, de voordelige werkwijze en de jarenlange ervaring van HomeTeam samen te voegen met uw persoonlijke wensen, is een succesvol project binnen mum van tijd afgerond. Of u nu dus met spoed hulp nodig heeft of juist in alle rust een project aan het plannen bent, bij HomeTeam helpen we u hier graag mee door service op maat te bieden.

offerte aanvragen neem contact met ons op

    

 

                                                 Onze diensten en producten

Het onderhoud aan uw vastgoed snel en vakkundig laten uitvoeren met zo min mogelijk kosten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met bijna 18 jaar ervaring en alle specialismen in huis, zijn wij een professionele partij voor uw vastgoedonderhoud. Bij het plannen van afspraken houden we rekening met de wensen van bewoners maar ook bij grotere projecten betrekken wij de bewoners al ruim van te voren zodat zij weten wat ze kunnen verwachten.

Naast onze vakmannen in loondienst beschikken wij over een grote groep franchisenemers en zijn wij sinds een paar jaar met diverse installatie en bouwkundige bedrijven een partnerschap aangegaan. Zo zijn wij goed in staat om te voldoen aan de vraag naar renovatie of seriematige projecten, kunnen we indien nodig direct opschalen en maken we gebruik van elkaars expertise en kwaliteit.

Contact opnemen     

 

sitemap | contact hoger in Google dotsolutions